Primavika lencsepástétom zöldségekkel 160 g

Raktáron

Vegán, Gluténmentes Lencséből készült zöldséges pástétom. Tartósítószer mentes, pasztörizált termék, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ez a termék értékes rost és fehérjeforrás, és csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

1 225 Ft
egységár: 7,66 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5900672300192
Márka:Primavika
Kiszerelés:160 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Primavika lencsepástétom zöldségekkel 160 g Részletes leírás

Vegán,  Gluténmentes Lencséből készült zöldséges pástétom. Tartósítószer mentes,  pasztörizált termék,   hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ez a termék értékes rost és fehérjeforrás, és csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.



A tartósítószerek, glutamát, foszfátok és színezékek hiánya, valamint a telített zsírok alacsony tartalma azt jelenti, hogy a Primavika Lencsepástétom zöldségekkel nagyon tápláló és egészséges lesz. Kenyérre vagy pirítósra kenheti vagy akár mártogatósnak is alkalmas de akár tésztákra is teheti szószként.



Felbontás után tárolja hűtőben és 2-3 napon belül fogyassza el.



Összetevők: víz, zöld lencse 25%, szója 21%, zeller 10%, sárgarépa 10%, petrezselyem 8%, vöröshagyma 6%, repceolaj, búzarost (gluténmentes), kukoricakeményítő, só, póréhagyma 1%, hidrolizált növényi fehérje, szárított zöldségek 0,6% (paszternák, sárgarépa, zeller, petrezselyem, póréhagyma), gyógynövényes fűszerek (zellert, mustárt tartalmaznak), sűrítőszer: guargumi, fűszerek, antioxidáns: aszkorbinsav- C-vitamin, aroma élesztő kivonatból.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.