Magyar méz manufaktúra bio virágméz 500 g

Magyar méz manufaktúra bio virágméz 500 g

Raktáron

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassuk el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkozunk, így hűek maradunk nevünkhöz és elveinkhez egyaránt.

2 409 Ft
egységár: 4,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887871023
Márka:Magyar méz
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magyar méz manufaktúra bio virágméz 500 g Részletes leírás

A Magyar Méz Manufaktúra célja, hogy ellenőrzött gazdaságokból, a lehető legjobb minőségű terméket juttassuk el a családok asztalaira. Kizárólag magyar termékkel foglalkozunk, így hűek maradunk nevünkhöz és elveinkhez egyaránt.
Őstermelőink munkáját és mézeink minőségét a hatóságok mellett saját belső ellenőrzési rendszerünkön keresztül is folyamatosan vizsgáljuk, így mindig a legjobb minőséget tudjuk biztosítani vásárlóink számára.
Mitől BIO a BIO méz?
BIO mézeket kizárólag Biokontroll által hitelesített területről gyűjthetnek a méhészek. Ezeknek a területeknek a jellemzője, hogy a 10 km-es körzetükben nem található mezőgazdasági terület. Ehhez hozzátartozik a 100%-os vegyszermentes, természetes állattartás is. Ilyen esetekben, kizárólag minősített méhészek foglalkozhatnak Bio mézzel, illetve feldolgozás esetén, a forgalmazó hasonlóképpen megkapja ezt a minősítést, megfelelő intézkedések után. Bio Virágméz:
Jellemzője: Színe igen változó a világos sárgától egészen a sötétbarna színig. Illata és íze úgyszintén függ a gyűjtőterülettől, általában zamatos, intenzív illatú gazdag ízű méz.
Összetétele: Vegyes virágmézek, a legtöbb vitamint ásványi anyagot tartalmazó mézek közé sorolható. Általában a legváltozatosabb gyógynövények, virágok kerülnek ilyenkor a termékbe. Ebben a fajtában található a legtöbb vitamin és nyomelem egyaránt.
Ajánljuk: Az akácméz után a legnagyobb mennyiségben fogyasztott méz. Teába, kávéba, süteményekhez és főzéshez egyaránt ajánljuk.
Tárolás: Napfénytől védett helyen, szobahőmérsékleten.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

H. É.2023. 05. 02.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.