Magyar méz manufaktúra ginger-apple madness zöld tea 30 g

Magyar méz manufaktúra ginger-apple madness zöld tea 30 g

Nincs raktáron

Ginger AppGreen tea /aromás/ 21021 (Alma Gyömbér zöldtea) (ez zöld lesz, ha nem akkor is! ): zöld tea (60%), Pai Mu Tan fehér tea (15%), alma szeletek, gyömbér darabok, alma darabok, aroma, szeder levél (Rubus suavissimus), fagyasztva szárított alma darabok Ez a kompozíció sokat kínál.

Kosárba
EAN kód:5999887871634
Márka:Magyar méz
Kiszerelés:30 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magyar méz manufaktúra ginger-apple madness zöld tea 30 g Részletes leírás

Ginger AppGreen tea /aromás/ 21021 (Alma Gyömbér zöldtea) (ez zöld lesz, ha nem akkor is!): zöld tea (60%), Pai Mu Tan fehér tea (15%), alma szeletek, gyömbér darabok, alma darabok, aroma, szeder levél (Rubus suavissimus), fagyasztva szárított alma darabok
Ez a kompozíció sokat kínál. A gyömbérdarabok élénkítő temperamentumát a szeder levelek édessége kerekíti le. A finoman savanykás ropogós alma és a zöld tea frissítő aromája tökéletes egyveleget alkot. A zöld-és fehér tea élettani hatásai karbantartanak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.