Jura natural méhviasz 140 ml

Jura natural méhviasz 140 ml

Raktáron

Méhviasz készítmény fa és bőrápoláshoz. A méhviasszal kezelt anyagok sima, selyemfényű felületet adnak. Antisztatikus és víztaszító felületet képez. .

1 604 Ft
egységár: 11,46 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999860123187
Márka:Jura
Kiszerelés:140 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jura natural méhviasz 140 ml Részletes leírás

Felhasználási terület: fa bútorok, fa parketta, bőr bútorok, bőr cipő, bőr ruha és kabát. Száradási idő: fa felületeken hagyjuk 12-24 órát beszívódni és utána lehet fényesíteni. Bőr felületeken 10-20 perc után lehet fényesíteni.

Összetétel: lenmagolaj, méhviasz

Lenolaj illatú
Gyermekektől jól elzárt helyen. Hűvös, száraz és fagymentes helyen. Szinte korlátlan ideig eltartható. Az idővel esetlegesen kialakuló avasodás nem befolyásolja a termék minőségét.

Kiszerelés:140ml
Veszélyesség: B osztály, nem gyúlékony, de éghető anyag.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.