Méz méhpempős 31 g

Méz méhpempős 31 g

Raktáron

A méhpempő egy nagyon összetett anyag. Megtalálható benne számos olyan anyag, mely az ember táplálkozásában létfontosságú, igy igen sok B-vitamin (B1, B2, B3, B5, B6), továbbá C-, D-, E-, H-vitamin. A felsoroltak közül kiemelkedik a B-vitamin-tartalom.

524 Ft
egységár: 16,92 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5990088409008
Márka:Dr Deák Gábor
Kiszerelés:31 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Méz méhpempős 31 g Részletes leírás

A méhpempő egy nagyon összetett anyag. Megtalálható benne számos olyan anyag, mely az ember táplálkozásában létfontosságú, igy igen sok B-vitamin (B1, B2, B3, B5, B6), továbbá C-, D-, E-, H-vitamin. A felsoroltak közül kiemelkedik a B-vitamin-tartalom. Tartalmaz még különböző nyomelemeket (kén, mangán, nikkel, kobalt).
Fehérjetartalma nagyon magas, 12-18 % és teljes értékű. A méhpempő emberi táplálkozásra való felhasználása már az inkák és egyiptomiak óta ismert. Ők testi-szellemi firssítőként használták.
A készítmény 1 g méhpempőt tartalmaz 30 g mézben oldva. Szokásos étkezési módja hetenként 1 doboz, négy egymást követő héten.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.