Ahg fűszerpaszta indiai vajas csirke 50 g

Nincs raktáron

Népszerű észak-indiai étel, fő összetevője a paradicsom, szegfűszeg és a görögszéna-mag. Enyhén csípős, így a család összes tagja bátran fogyaszthatja. Hagyományosan tejszínnel vagy tejjel készítik, majd naan kenyérrel vagy főtt rizzsel tálalják.

Kosárba
EAN kód:8886390202079
Márka:Ahg
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ahg fűszerpaszta indiai vajas csirke 50 g Részletes leírás

Népszerű észak-indiai étel, fő összetevője a paradicsom, szegfűszeg és a görögszéna-mag. Enyhén csípős, így a család összes tagja bátran fogyaszthatja. Hagyományosan tejszínnel vagy tejjel készítik, majd naan kenyérrel vagy főtt rizzsel tálalják. Hozzávalók 4 személyre:1 csomag fűszeres szósz indiai vajas csirkéhez, 450g grillcsirke csont nélkül, 1 apróra vágott hagyma, 110ml paradicsompüré, 110ml víz, 110ml tejföl. Elkészítés: 1.Forrósítsa fel az olajat egy serpenyőben közepes lángon. Adja hozzá a felvágott hagymát és süsse 3 percig. Keverje bele a paradicsompürét, a vizet és a fűszerpasztát. 2. Adja hozzá a húst és főzze az egészet 25 percig fedő alatt. Keverje bele a maradék tejfölt és tálalja az ételt forrón.

Összetevők: Paradicsompüré, szójaolaj, hagyma, só, cukor, őrölt koriander, piros chilli, fokhagyma, ecet, gyömbér, természetes fűszerek és gyógynövények, cayenne bors, E330.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.