Vandevi asafoetida ördöggyökér 50 g

Vandevi asafoetida ördöggyökér 50 g

Raktáron

Összetevők: arabgyanta, búzaliszt, rizsliszt, ördöggyökér, kurkuma. Az asafoetida másik neve hing, de ördöggyökérként is ismerik. Kellemes hagymás-fokhagymás ízt ad az ételeknek, az indiai konyha főleg az aromanövelő hatása miatt használja.

1 336 Ft
egységár: 26,72 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8906044469013
Márka:Vandevi
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vandevi asafoetida ördöggyökér 50 g Részletes leírás

Összetevők: arabgyanta, búzaliszt, rizsliszt, ördöggyökér, kurkuma. Az asafoetida másik neve hing, de ördöggyökérként is ismerik. Kellemes hagymás-fokhagymás ízt ad az ételeknek, az indiai konyha főleg az aromanövelő hatása miatt használja. Jó hatással van az emésztésre, a felfúvódás ellenszere. Fogyókúrázóknak a zsírégető hatása miatt is javasolható a fogyasztása.
A hing az óriás ánizskapor gyantás, beszáradt tejnedve, por alakban. Kellemes ízt ad a főzelékeknek, savanyúságoknak, és a hüvelyesekből készült ételekhez elengedhetetlen, de bármelyik sós étel fűszerezésére kiváló. A legjobb aromát akkor lehet belőle kihozni, ha a port 2-3 másodpercig forró olajon pirítjuk.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.