Biogold Mákolaj

Biogold Mákolaj

Raktáron

Hidegen sajtolt bio mákolaj 100ml Felhasználási javaslat: napi 1-2 mokkáskanálnyi. Felbontás után hűtőben tárolandó. A mákolaj elsősorban a csontfelépítésre gyakorol rendkívül pozitív hatást. A benne található kalcium alapvető fontosságú a csontok és fogak egészségéhez, de szükséges a szívizom megfelelő működéséhez.

1 394 Ft
egységár: 13,94 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161302
Márka:Biogold
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Mákolaj Részletes leírás

Hidegen sajtolt bio mákolaj 100ml

Felhasználási javaslat: napi 1-2 mokkáskanálnyi. Felbontás után hűtőben tárolandó.
A mákolaj elsősorban a csontfelépítésre gyakorol rendkívül pozitív hatást. A benne található kalcium alapvető fontosságú a csontok és fogak egészségéhez, de szükséges a szívizom megfelelő működéséhez. A mákolajban nagy mennyiségű foszfor is található, mely elengedhetetlen a kalciumnak a csontokba való beépüléséhez, ezen kívül szerepet játszik az agyműködésben, szükséges a megfelelő emésztéshez és kiválasztáshoz, és számos biokémiai folyamatban részt vesz, hozzájárul a sejtek megfelelő működéséhez.
A mákolaj segít megelőzni a csontritkulás kialakulását, tartós fogyasztása javíthat a csontok állapotán. A mákolajnak a csontozaton kívül kedvező hatása van az idegrendszer működésére is.

Biogold Mákolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:12
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Biogold,bio mákolaj,mákolaj,bio olaj

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Valeri2016. 06. 11.

  Hosszabb távú használata a csontritkulásra kedvezően hat.

Valeri2016. 05. 20.

  Hagyományos szer, hosszabb távú fogyasztása jó hatással van a csontritkulásra.

Anonim Felhasználó2015. 07. 15.

  Jó

Anonim Felhasználó2015. 05. 22.

  Kismamaként nagyon jó a babának is

Anonim Felhasználó2015. 02. 13.

  csontritkulásra használom

Anonim Felhasználó2015. 02. 10.

  Még nem tudom, néhány napja használom, ez csak később derül ki.