Natur organic barackmag olaj 100 ml

Natur organic barackmag olaj 100 ml

Nincs raktáron

Mélysárga színű, jellegzetes ízű és illatú, hidegen sajtolt növényi olaj.  Antioxidáns hatóanyagainak köszönhetően védi a sejteket a szabadgyökök által okozott károsító hatások ellen. Külsőleg és belsőleg egyaránt használható.

Kosárba
EAN kód:5999541570057
Márka:Natur organic
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natur organic barackmag olaj 100 ml Részletes leírás

A keserű magból préselt olaj íze a mandulára emlékeztet. A sárgabarackmag-olajat sokféle tünet kezelésére is használják: pl. a haj, bőr, köröm erősítésére a gyengülő látásra, sőt Nyugat-Európában hiperaktív gyerekek kiegészítő terápiájában is alkalmazzák. Könnyen emészthető, telítetlen zsírsavakban és tápanyagokban rendkívül gazdag.

Rendszeres fogyasztásával hozzájárulhat:
a pajzsmirigy optimális működéséhez
a szív- és érrendszeri megbetegedések elkerüléséhez
az immunrendszer erősítéséhez
a megfelelő emésztéshez
a stressz legyőzéséhez
a bőr és haj egészségének megőrzéséhez

Gyógyhatásai:
A sárgabarackmag nagy mennyiségben tartalmaz B-17 vitamint. Az elmúlt években a vízoldékony B-17 vitamin a tudományos világ - főként a rákkutatók - érdeklődési körébe került. Számos kutatás, klinikai vizsgálat irányult a B17 vitaminnak a daganatokra, ráksejtekre gyakorolt hatásának bizonyítására.
Az emberi szervezetben kizárólag a ráksejtek tartalmaznak béta-glukozidáz enzimet, és csak ez az enzim képes B-17 vitaminból ciánhidrogént =HCN) előállítani, így kizárólag a ráksejtekre van hatással. Ha a szervezetben nincsenek ráksejtek akkor nincs jelen a béta-glukozidáz enzim sem, így a táplálékkal bevitt B-17 vitaminból nem keletkezik ciánhidrogén =HCN), s ez kizárja a szervezet cianid mérgezésének lehetőségét.
A B-17 vitamint tudományosan elfogadott napi mennyiségéről megoszlanak a vélemények. Az egyik leggazdagabb B-17 forrásnak a sárgabarack magja bizonyult. Megjegyzendő, hogy a magok, illetve a magolaj mellett érdemes ananászt, illetve elegendő A- és E-vitamint fogyasztani.
A készítmény több mint 50 %-ban tartalmaz egyszeresen telítetlen zsírsavat, többszörösen telítetlen zsírsavak közül omega-6 telítetlen zsírsavat.

Összetevők: sárgabarack magolaj

Adagolás: naponta 2 ml (1 mokkáskanál)

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.