Perfekt Natura hidegen sajtolt lenmag olaj 500 ml

Perfekt Natura hidegen sajtolt lenmag olaj 500 ml

Raktáron

Gazdag A, B, C, D, és E vitaminban. Ásványi anyagok közül kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas, cink nátrium, mangán… található benne. Omega -3 és omega-6 telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Fogyasztásával csökken a koleszterinszint, a vérsűrűség.

4 435 Ft
egységár: 8,87 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887282041
Márka:Perfekt Natura
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Perfekt Natura hidegen sajtolt lenmag olaj 500 ml Részletes leírás

Gazdag A,B,C,D, és E vitaminban. Ásványi anyagok közül kálium, foszfor, magnézium, kalcium, kén, vas,cink nátrium, mangán… található benne. Omega -3 és omega-6 telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Fogyasztásával csökken a koleszterinszint, a vérsűrűség. Az érfalakra van jótékony hatása, tágítja azokat, gyulladás csökkentő hatású. Salátához, műzlihez, túróhoz keverve is fogyasztható

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.