Solio Hidegen sajtolt Máritövismag olaj

Solio Hidegen sajtolt Máritövismag olaj

Raktáron

Májnagyobbodás és májzsugorodás esetén segít a szervezetnek. Vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodás esetén kiváló segítséget nyújt. ​Az olajok az élelmiszerek lényeges összetevői közé tartoznak, fogyasztásuk ősidők óta ismert.

1 273 Ft
egységár: 12,73 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997259370372
Márka:Solio
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Solio Hidegen sajtolt Máritövismag olaj Részletes leírás

Májnagyobbodás és májzsugorodás esetén segít a szervezetnek. Vegyszerek és gyógyszerek okozta májkárosodás esetén kiváló segítséget nyújt.

​Az olajok az élelmiszerek lényeges összetevői közé tartoznak, fogyasztásuk ősidők óta ismert. Bizonyos mennyiségű zsiradékra az emberi szervezetnek feltétlen szüksége van, illetve nélkülözhetetlen az egészség megőrzése érdekében.

A kívánatosnál lényegesen több zsiradék fogyasztása azonban elhízáshoz, anyagcsere-, szív- és keringési, valamint daganatos betegségekhez, ízületi panaszokhoz vezethet. Ezért javasoljuk a kevesebb mennyiségű, de minőségi olajak rendszeres fogyasztását, maximum napi 2-3 evőkanálnyi mennyiségben. A kívánt hatás elérése érdekében több fajtát egymással keverve is használhatjuk.

A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított meleg sajtolású extrahált olajokkal szemben az, hogy hőkezeléstől, oldóanyagoktól és vegyszerektől mentes, így biológiailag sokkal értékesebbek az ilyen úton előállított olajok.

Solio Hidegen sajtolt Máritövismag olaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 02. 27.

  Omega-3 tarmalma miatt, és segít a méregtelenítésben.