Biogold Omega 3-6 étolaj

Biogold Omega 3-6 étolaj

Raktáron

Vegetáriánus, vega étrendbe is beilleszthető növényi termék! Táplálkozási szempontból nem csak az elfogyasztott telített és telítetlen zsírsavak aránya fontos, hanem különös jelentősége van a telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának is.

1 769 Ft
egységár: 1,77 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999883161241
Márka:Biogold
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biogold Omega 3-6 étolaj Részletes leírás

Vegetáriánus, vega étrendbe is beilleszthető növényi termék!

Táplálkozási szempontból nem csak az elfogyasztott telített és telítetlen zsírsavak aránya fontos, hanem különös jelentősége van a telítetlen zsírsavakon belül az omega-3 és omega-6 zsírsavak arányának is. Míg a telített/telítetlen zsírsavak aránya már régóta ismert problémákat okoz, azt csak néhány éve tudjuk biztosan, hogy különös jelentősége van a telítetlen zsírsavakon belül az omega-3/omega-6 arányának.

A civilizált világban szokásos étrend 1:10-1:30 arányban tartalmazza ezt a két fajta zsírsavat. Az összes elfogyasztott omega-3 zsírsav mennyisége napi 1-1,5 g körül lenne ideális. A legfontosabb esszenciális omega-6 zsírsav a linolsav, mely nagy mennyiségben található a napraforgó olajban. Az esszenciális omega-3 zsírsavak közül az α-linolénsav a legjelentősebb. Omega-3 zsírsavakban gazdag a lenolaj, a repceolaj, a dióolaj, és a mogyoró olaj. A hazai lakosság – az állati zsiradékok mellett – elsősorban a nagy mennyiségű omega-6 zsírsavat (linolsav) tartalmazó napraforgó olajat fogyasztja, az omega-3 zsírsavakban gazdag olajféleségek (halolaj, olajos magvak) fogyasztása alacsony, így a lakosság omega-3 zsírsavellátottsága alacsony. Ennek növelése, azaz az omega-3 és omega-6 zsírsavak optimális arányának biztosítása szempontjából nagy jelentőségű a BIOGOLD Omega 3-6 étolaj.

Biogold Omega 3-6 étolaj Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:10
Csomagolási mértékegység:darab/karton
Kulcsszó:Biogold,omega 3,omega 6,omega étolaj

Biogold Omega 3-6 étolaj Összetevők

Hidegen sajtolt, szagtalanított napraforgó, repce, szőlőmag olaj. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 23.

  nagyon jó minőségü, szeretem mert sütés közben nem büdös, a maradékot sütés után leszürve vissza lehet nyerni

Dóra mama2018. 06. 23.

  egészséges, sütéshez is kiváló, nincs szag!

  -nincs hátránya

Big Lui2018. 06. 06.

  omega 3 és omega 6 zsírsavat tartalmaz,és renkívül tiszta. Előnyös a palack formája,így sbil a fogása. Az ára is rendben van.

  Hátrányt nem találtam!

Anonim Felhasználó2018. 01. 27.

  Több fontos olaj keveréke, sütésnél is szagtalan

Vidék Zsolt2017. 08. 31.

  Finom, nem büdös, nem elfedi, hanem kihozza az ételek ízét

Anonim Felhasználó2017. 08. 31.

  Hidegen sajtolt, nem kell külön-külön olajakat vásárolnom, itt minden együtt van.

Lorant2017. 03. 29.

  Jo

Anonim Felhasználó2017. 02. 11.

  Erről már korábban írtam véleményt. Egészséges, nem kell külön-külön megvenni, itt mindhárom együtt van.

Még több mutatása