Bettr bio vegán kakaós törökmogyorókrém (nutella) 250 g

Bettr bio vegán kakaós törökmogyorókrém (nutella) 250 g

Raktáron

Gazdag, sötét és csábító? Semmi sem indíthatja jobban a napot, mint a Bett`r gazdag ízvilágú törökmogyorós-kakaós krém egy szelet pirítósra kenve. Organikus összetevők felhasználásával készült, pálmaolaj-mentes, könnyen kenhető vegán finomság.

2 715 Ft
egységár: 10,86 Ft / g
Kosárba
EAN kód:3800233686715
Márka:BettR
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bettr bio vegán kakaós törökmogyorókrém (nutella) 250 g Részletes leírás

Gazdag, sötét és csábító? Semmi sem indíthatja jobban a napot, mint a Bett`r gazdag ízvilágú törökmogyorós-kakaós krém egy szelet pirítósra kenve.
Organikus összetevők felhasználásával készült, pálmaolaj-mentes, könnyen kenhető vegán finomság. Glutén-, laktóz-, tej-, tojás-, szója-,mentes. Alternatív módon édesítve.
Összetevők:törökmogyoró*(35%),kókuszcukor*( 33%), kókuszolaj*(íztelen és szagtalan),kakaóvaj*(9,5%),kakaópor*(6%),kókuszliszt*,napraforgólecitin*.*Ökológiai gazdálkodásból származó összetevők.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2024. 02. 08.

  Ismerem a terméket, nagyon finom, jó állagú, krémes és egészséges!