All in 100% piemonti törökmogyoróvaj 300 g

Raktáron

Mogyoróvaj, ami más, mint a többi! Ha egy magas telítetlen zsírsavtartalmú, szuper omega-3 forrást keresel, ami nem mellesleg még ízében is fenséges és sokféleképpen variálható, akkor a piemonti törökmogyoróvajunkat imádni fogod! 100%-ban törökmogyorót tartalmaz, semmi cukor, adalékanyag vagy hozzáadott olaj! Tápanyagokban, egészséges zsírokban & fehérjében gazdag, alacsony a szénhidráttartalma.

5 053 Ft
egységár: 16,84 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999566560576
Márka:All In
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

All in 100% piemonti törökmogyoróvaj 300 g Részletes leírás

Mogyoróvaj, ami más, mint a többi! Ha egy magas telítetlen zsírsavtartalmú, szuper omega-3 forrást keresel, ami nem mellesleg még ízében is fenséges és sokféleképpen variálható, akkor a piemonti törökmogyoróvajunkat imádni fogod! 100%-ban törökmogyorót tartalmaz, semmi cukor, adalékanyag vagy hozzáadott olaj!

Tápanyagokban, egészséges zsírokban & fehérjében gazdag, alacsony a szénhidráttartalma.

Glutén-és tejmentes.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.