Greenmark bio törökmogyoró 200 g

Greenmark bio törökmogyoró 200 g

Raktáron

Pirítatlan, kellemes természetes ízű földimogyoró, amely rengeteg értékes tápanyagot tartalmaz. Egészséges zsírokkal, növényi alapú fehérjével és egyéb hasznos tápanyagokkal gazdagítja az étrendedet.

2 117 Ft
egységár: 10,59 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931645
Márka:Greenmark
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio törökmogyoró 200 g Részletes leírás

Tisztán természetes összetevő profiljának köszönhetően édes és sós ételek elkészítésére egyaránt alkalmas. 

Jelentős energiaértékük mellett a diófélék kivételes forrása az egyszeresen telítetlen zsírsavaknak, amelyek segítenek csökkenteni a nem kívánt koleszterinszintet. A mogyoró emellett nagyon gazdag fehérjében, rostban, vasban, foszforban, B1-, B2-, C-, E-vitaminban és folsavban. A dióféléket ajánlott megfelelően megrágni, mert minél többet rágjuk őket, annál jobban lebomlik a szerkezetük, és annál jobban emészti őket a szervezet.

Felhasználás: A törökmogyoró felhasználása a konyhában nagyon változatos, édes és sós ételek elkészítésére egyaránt alkalmas. Egészben és őrölve alkalmas fagylaltra, zabkásába, asztalt gyümölcs- és diókeverékbe, salátákba, müzlibe, és önmagában is nassolhatjuk. 

Tápanyagtartalom 100g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 2700 kJ/ 646 kcal
Fehérje (g / 100g) 15 g
Szénhidrát/Cukor (g / 100g) 7 g/ 4 g
Zsír/Telített zsír (g / 100g) 61 g/ 4 g
Rost (g / 100g)10 g
Nátrium (mg / 100g) 2 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.