Naturfood magkoktél 100 g

Naturfood magkoktél 100 g

Raktáron

Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható salátákoz, süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez nyersen vagy pörkölve. Összetevők: Hántolt napraforgó, héjnélküli tökmag, mandulabél.

391 Ft
egységár: 3,91 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997664300841
Márka:Naturfood
Kiszerelés:100 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturfood magkoktél 100 g Részletes leírás

Fogyasztható közvetlenül csemegeként, felhasználható salátákoz, süteményekhez, pékárukhoz, müzlikhez nyersen vagy pörkölve.
Összetevők: Hántolt napraforgó, héjnélküli tökmag, mandulabél

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.