Thymos szezámmag 40 g

Thymos szezámmag 40 g

Raktáron

A szezámmagot olajos maagvaiért termesztik. Aromája pörkölés után a legintenzívebb. Felhasználható rizs köretekhez, dresszingekbe, valamint sütemények, kalácsok, lepények, zöldségből készült ételek ízesítésére és díszítésre is.

307 Ft
egységár: 7,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8586014352363
Márka:Thymos
Kiszerelés:40 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Thymos szezámmag 40 g Részletes leírás

A szezámmagot olajos maagvaiért termesztik. Aromája pörkölés után a legintenzívebb. Felhasználható rizs köretekhez, dresszingekbe, valamint sütemények, kalácsok, lepények, zöldségből készült ételek ízesítésére és díszítésre is. Összetétele: szezámmag 100 %

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.