Biotech protein cream kakaó-mogyoró 400 g

Nincs raktáron

17% fehérjetartalommal rendelkezik Tejsavófehérje felhasználásával készült Hozzáadott cukrot nem tartalmaz* Gluténmentes Pálmaolajmentes Tartósítószer-mentes *Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Kosárba
EAN kód:5999076239931
Márka:Biotech
Kiszerelés:400 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech protein cream kakaó-mogyoró 400 g Részletes leírás

17% fehérjetartalommal rendelkezik
Tejsavófehérje felhasználásával készült
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz*
Gluténmentes
Pálmaolajmentes
Tartósítószer-mentes
*Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.

Kenyérre is kenheted, sütibe is teheted, az üvegből is eheted

Megérkezett a BioTechUSA Protein Cream, ami nagyszerű választás lehet édesszájúak számára, akik az egészséges életmódra is nagy hangsúlyt fektetnek. Nem kell többé a lelkiismereteddel harcolnod, amikor minden vágyad egy kis kakaós mogyorókrém, mivel a termék nem tartalmaz hozzáadott cukrot. Sőt, nemcsak kihagytunk belőle valamit, hanem hozzá is tettünk egy kis extrát. Ugyanis a BioTechUSA Protein Cream tejsavófehérjével készült, így a fehérjebeviteledet is támogathatod vele. Engedd szabadon a fantáziádat, fogyaszd, ahogy szeretnéd és hagyd, hogy elvarázsoljon az intenzív kakaós-mogyorós íz.

Összetevők: Édesítőszer (maltitok), napraforgóolaj, tejsavófehérje koncentrátum (17%), pörkölt
mogyoró (10%), tejsavópor (9%), zsírszegény kakaópor (7%), emulgeálószer: lecitinek, aromák. Nyomokban szóját és földimogyorót tartalmazhat. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.