Pekto Foods Almapektin Sűrítmény 250 ml

Pekto Foods Almapektin Sűrítmény 250 ml

Nincs raktáron

Természetes élelmirost-forrás magyar alma felhasználásával. Az almapektin sűrítmény hozzájárul az adott étkezést követő vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez és a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához, elősegíti a nehézfémek távozását szervezetünkből, anti-allergén hatású, illetve jó hatással van a vérnyomásra, emésztésünkre is.

Kosárba
EAN kód:5999885129256
Kiszerelés:250 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pekto Foods Almapektin Sűrítmény 250 ml Részletes leírás

A pektin sűrítmény összehasonlíthatatlanul hatékonyabb a száraz por alakú Pektinnél, élelmiszerként fogyasztandó. Szakemberek természetes testtisztítónak nevezik a Pektint, mivel ez az anyag képes megszabadítani a szöveteket a mérgektől és egyéb káros anyagoktól, azaz a növényvédő szerektől, nehézfém ionoktól, radioaktív elemektől, miközben tiszteletben tartja a test természetes bakteriológiai egyensúlyát. A pektin javítja a perifériás vérkeringést, a belek működését, csökkenti a koleszterinszintet a vérben. Pektin gyakorlatilag nem szívódik fel az emésztési rendszerben, mert emészthetetlen.

Más ételekkel együtt halad a belekben, közben elnyeli a koleszterint és a többi káros anyagot és természetes módon kiüríti őket az emberi szervezetből. Továbbá, javítja a bélflórát, mérsékelt gyulladásgátló és védő hatása van a gyomor nyálkahártyára, fekélyes elváltozások esetében, optimális feltételeket biztosít a hasznos baktériumok szaporodásához."

Képes rövid idő alatt erősíteni az immunrendszert, tisztítja és erősíti az érfalakat, beleértve az agyi ereket is, méregtelenítő hatással rendelkezik, kiüríti a szervezetből a salakanyagokat, toxinokat, radionuklidokat. Pektin fogyasztása megkönnyíti és enyhíti a krónikus betegségek lefolyását, késlelteti a korral járó változásokat. Kiváló módszer rák és sok más betegség megelőzésére!

Táplálkozási értékek a termék 100 grammjában:
energia131 KJ / 31 kcal
fehérje0.1 g
zsír 0 g -ebből telített 0 g
szénhidrát 7.6 g -ebből cukor 7.1 g
só 0.17 g
Rost (alma pektin) 4 g

A kedvező hatások napi 250 ml elfogyasztása esetén érhetők el.

A termék fogyasztása mellett se feledkezzen meg a változatos és kiegyensúlyozott étrendről, az egészséges életmód fontosságáról



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.