Surface citromsav 600 g

Surface citromsav 600 g

Nincs raktáron

Környezetbarát, természetes vízkőoldó a háztartásban. Gazdaságos, hatékony és környezetkímélő megoldás a konyhában, fürdőben, mellékhelységekben. .

Kosárba
EAN kód:5999885820061
Kiszerelés:600 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Surface citromsav 600 g Részletes leírás

Az extra erős vízkőoldó hatású citromsav segítségével gyorsan és hatékonyan távolíthatja el a vízkövet a vízforralóról, a kávéfőzőből, a mosogatógépből, a teafőzőről és egyéb háztartási gépeiről. Teljesen környezet-és emberbarát, mert nem mérgező, könnyen elöblíthető, nem marad utána íz vagy illatanyag. Műanyagfelületek és csempeburkolatok, de minden más felület vízkőmentesítésére is alkalmas, a masszív lerakódásokkal is elbír. Alapvető szer a környezetbarát háztartásokban!
 
Felhasználási javaslat:
Vízforraló vízkőmentesítése:
A vízforralót töltse fel hideg vízzel a vízkőlerakódásig és adjon hozzá 20 g (~1 evőkanál) citromsavat, majd az oldatot melegítse fel és 5-10 percig hagyja állni, végül öntse ki.
Erős, lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiségét 40-50 g-ra (~2 evőkanál).
Vízkőmentesítés után öblítésként még főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet.

Kávéfőző/kávéautomata stb. vízkőmentesítése:
20 g (~1 evőkanál) citromsavat keverjen el 500 ml vízzel és öntse a készülékbe, majd kapcsolja be a kávéfőzőt és folyassa át a folyadékot.A vízkőmentesítést öblítéssel fejezzük be, főzzön át kétszer egy-egy adag tiszta vizet a gépben.Erős lerakódások esetén növelje a citromsav mennyiséget kétszeresére.

Mosógép és mosogatógép vízkőmentesítése:
Tegyen 3-4 evőkanál citromsavat az üres dobba és ruhák nélkül indítsa el a 40 C˚-os rövid mosási programot.

Öko háztartás
Természet tudatos háziasszonyoknak érdemes az öko mosó és tisztítószereket választani, mert ezek a termékek túl azon, hogy környezetbarátok, kiemelten is bőrbarát tulajdonságokkal rendelkeznek. Manapság szinte népbetegséggé vált az allergia, így még indokoltabb test és környezetbarát termékeket használnunk otthon is. Ezek a mosó és tisztítószerek a környezetet is kímélik, és az emberi szervezet számára a legkisebb mértékben sem károsak. Az Ökö mosó és tisztítószereink nem tartalmaznak semmiféle szintetikus tartósítószereket, illat és színezőanyagokat, és kőolajszármazékokat sem. Nem tartalmaznak klórt, foszfátot, töltőanyagokat, optikai fehérítőt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.