Szilas aroma max mézeskalács 30 ml

Szilas aroma max mézeskalács 30 ml

Raktáron

Az aromát sütemények, desszertek, alkoholos italok ízesítésére ajánljuk. Összetevők: RO víz, hordozók: etil-alkohol, E1520, színezék: E150d, aroma összetevők: aromaanyagok, természetes aromakészítmények, természetes aromaanyagok.

295 Ft
egységár: 9,82 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5997453700142
Márka:Szilas
Kiszerelés:30 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Szilas aroma max mézeskalács 30 ml Részletes leírás

Az aromát sütemények, desszertek, alkoholos italok ízesítésére ajánljuk. Összetevők: RO víz, hordozók: etil-alkohol, E1520, színezék: E150d, aroma összetevők: aromaanyagok, természetes aromakészítmények, természetes aromaanyagok

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.