Greenmark bio kókuszreszelék 200 g

Greenmark bio kókuszreszelék 200 g

Raktáron

Szuper egészséges energiabomba, a szervezetben felszívódva energiává alakul át. Fogyasztása sportolóknak vagy erős fizikai munkát végzők számára kifejezetten ajánlott, mert fokozza az aktivitást és energiát ad.

1 292 Ft
egységár: 6,46 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999884931867
Márka:Greenmark
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Greenmark bio kókuszreszelék 200 g Részletes leírás

Ez a trópusi gyümölcs energiabomba, ezért a fogyasztása feltétlenül ajánlott fáradékony emberek számára. Teljesítménynövelő hatása miatt a sportolók étrendjének is elmaradhatatlan eleme. Tartalmaz magnéziumot, kimagasló mennyiségben kalciumot valamint cinket és vasat. Mindemellett igen fontos telítetlen zsírsav tartalma is. A kókusz az emésztésünkre is kiváló hatással bír.

Sütemények alapanyagául szokták elsősorban használni, de akár krémekhez vagy tésztába is beilleszthető. A kókusszal sokszínűbbé tehetjük akár müzlinket, joghurtunkat, fagylaltunkat, turmixunkat. is Mindemellett gyakran megtalálható a keleti konyha fűszereként is.  

Tápanyagtartalom 100 g-ban:
Kalória (kJ / kcal) 2492 kJ/ 604 kcal
Fehérje 5,6 g
Szénhidrát/Cukor 6,4 g/ 0,12 g
Zsír/Telített zsír 68 g/ 61,4 g
Rost 16,3 g
Nátrium20 mg


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.