Hulala cukrászati habalapanyag 500 ml

Hulala cukrászati habalapanyag 500 ml

Raktáron

A Hulala glutén- és laktózmentes cukrozott növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk.  .

1 471 Ft
egységár: 2,94 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8007990404964
Márka:Hulala
Kiszerelés:500 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Hulala cukrászati habalapanyag 500 ml Részletes leírás

A hab felveréséhez nincsen szükséged habfixálóra, viszont fontos, hogy jól hűtsd be a habalapot felhasználás előtt, így percek alatt elkészítheted majd azt. A tökéletes eredmény érdekében használat előtt ajánlott 12 órán keresztül hűtőszekrényben tárolni. 

A tejszínt mindig először verd fel keményre, utána ízesítsd kedvedre aromákkal, szörpökkel, kakaóporral stb.

A már kész hab 8-12 C°- on hűtve is megtartja állagát.

Összetevők: víz, teljesen hidrogénezett pálmamag olaj, cukor, stabilizátorok: szorbit (E420), hidroxipropil-cellulóz (E463), tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei (E472e), szójalecitin (E322), zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei (E472b), só, aromák, színezék: béta karotin (E160a)

Allergének: szója, tej

Átlagos tápérték 100 ml termékben:
energia 1280 kj / 310 kcal
zsír 28,5 g - amelyből telített zsírsavak 28 g
szénhidrát 13,1 g - amelyből cukrok 11,4 g
fehérje 0,60 g
só 0,20 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.