Haas natural étkezési keményítő 250 g

Haas natural étkezési keményítő 250 g

Raktáron

Megújult receptúra, gluténmentes kukoricakeményítő. .

695 Ft
egységár: 2,78 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999543463975
Márka:Haas
Kiszerelés:250 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Haas natural étkezési keményítő 250 g Részletes leírás

Sütéshez: A sütemények, omlettek, metéltek, rétesek, piskóták és sütőporral készült tészták minőségének javításához a receptben megadott lisztmennyiség 1/4 - 1/2-ét a Haas Natural Étkezési keményítővel pótolhatjuk. A keményítőt a liszttel mindig alaposan el kell keverni és át kell szitálni.

Főzéshez: (levesek, főzelékek készítéséhez): A Haas Natural Étkezési keményítőt kevés hideg folyadékkal (víz, leves) tejsimára keverjük és állandó keverés közben a forró ételhez adjuk, majd egyszer felforraljuk.

Fontos: A Haas Natural Étkezési keményítővel sűrített leveseket és mártásokat nem szabad hosszabb ideig főzni, különben a keményítő hatása csökken.

Összetevők: kukoricakeményítő

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.