Bauck Hof bio gluténmentes rizsliszt teljes kiőrlésű 500 g

Bauck Hof bio gluténmentes rizsliszt teljes kiőrlésű 500 g

Raktáron

Ellenőrzött biogazdálkodásból származó rizsliszt, mely a Bauck Hof cég gluténmentes termékeket előállító malmában készült, így gluténérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. .

2 238 Ft
egységár: 4,48 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4015637827322
Márka:Bauck Hof
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bauck Hof bio gluténmentes rizsliszt teljes kiőrlésű 500 g Részletes leírás

Alapanyaga a rizs magas tápértéket képvisel kiváló B vitamin forrás. Aminosav összetételét 95%-ban hántolás után is megtartja. Könnyen emészthető keményítője miatt ha szükséges beillesztheted diétás étrendedbe. A rizslisztet sokoldalúan felhasználhatod, pl. muffin, lepény, palacsinta, péksütemény formájában

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1490kJ/352kcal
Zsír: 2,2g amelyből telített 0,6g
Szénhidrát: 74g amelyből cukrok 0,7g
Rost: 2,2g
Fehérje: 7,8g
Só: 0,03g


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.