Eccofood Tönköly Rétesliszt TFF 65 1000 g

Eccofood Tönköly Rétesliszt TFF 65 1000 g

Raktáron

A rétesliszt és a gríz korpatartalma, hamutartalma azonos a finomlisztével, hiszen ehhez is csak a búzamag belsőt használják fel, csak durvábbra őrlik. Speciális szerkezetű, a finom lisztnél nagyobb szemcseméretű liszt, mely kimondottan a rétesek alapanyaga.

796 Ft
egységár: 0,8 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999542360145
Márka:Eccofood
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Eccofood Tönköly Rétesliszt TFF 65 1000 g Részletes leírás

A tönkölybúza kiváló beltartalmi és élettani hatású gabona, mivel esszenciális aminósav tartalma jóval magasabb a közönséges búzánál és a szójánál is. A tönkölybúzából készült termékek pozitív jelentőségűek a pszichikai és a fizikai teljesítőképességben valamint az emberi szervezet regenerálóképességében. Széles feldolgozhatóságának köszönhetően joggal nevezhető a harmadik évezred élelmiszerének, egyedülálló alternatívát jelentve az egészséges táplálkozásban.

Mesterséges anyagokat nem tartalmazó, ellenőrzött mezőgazdasági rendszerben termesztett tönkölybúzából készült teljes kiőrlésű búzadara.

Készült: Tönkölybúza felhasználásával.

Átlagos tápérték 100 gr termékben:
Energia 1331 kJ  / 315 kcal  
Zsír 2,31 g  
 - amelyből telített zsírsavak 0,49 g  
Szénhidrát 56,91 g  
 - amelyből cukrok 3,06 g  
 - amelyből keményítő 53,85 g  
Rost 8,16 g  
Fehérje 12,52 g  
Só 0,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.