Casale Paradiso szarvasgombás rizottó 300 g

Raktáron

A Casale Paradiso rizottói természetesek, kizárólag tiszta Carnaroli rizst, szárított zöldségeket és gyógynövényeket tartalmaznak, melyet a cég saját földjein termeszt. A risotto nem tartalmaz tartósítószert, adalékanyagot, aromákat és természetesen gluténmentes.

1 972 Ft
egységár: 6,57 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8018370010668
Márka:Casale Paradiso
Kiszerelés:300 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Casale Paradiso szarvasgombás rizottó 300 g Részletes leírás

Nincs szükség előkészítésre, csak forrásban lévő vízre, tengeri sóra, olívaolajra. Elkészítésük 16-18 perc főzési időt igényel. Természetes ízekben gazdag, ideális családi főétkezésnek vagy akár köretnek.

A csomag tartalma 4 adag elkészítéséhez elegendő. Vegán, allergénmentes, gluténmentes, laktózmentes, sómentes, GMO mentes, tartósítószermentes, adalékmentes.

Elkészítés: Tegye a csomag tartalmát egy nagy tapadásmentes serpenyőbe és öntse fel 1 liter forró vízzel (vagy zöldség alaplével). Adjon hozzá 4 evőkanál extra szűz olívaolajat, 2 teáskanál sót, és kezdjünk főzni közepes lángon/fokozaton. Amikor a keverék buborékolni kezd, kapcsolja alacsony fokozatba a melegítést, és hagyja párolódni, időről-időre megkeverve. Főzzük körülbelül 16-18 percig. Amikor a víz felszívódik, a rizottó készen van. Kóstolja meg! Ha nem találja elég puhának, úgy adjon hozzá még egy kis mennyiségű forró vizet és főzze tovább a kívánt állag eléréséig. Vegye le a tűzhelyről, és ízlés szerint adjon hozzá vajat és reszelt parmezánt, hogy krémesebb legyen. Jól keverje össze és tálalhatja.

Összetevők: Carnaroli rizs 98,6% (rizs eredete: Olaszország), szárított szarvasgomba (nyári szarvasgomba) 1%, szárított petrezselyem, szárított metélőhagyma, szarvasgomba aroma.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.