Golden Dragon "A" Minőségű Jázmin Rizs

Golden Dragon "A" Minőségű Jázmin Rizs

Raktáron

„A” minőségű thai jázmin rizs, hosszúszemű, aromás rizsfajta. Olyan aromákat tartalmaz, amelyek popcornra emlékeztető jellegzetes illatot kölcsönöznek a rizsnek. .

1 544 Ft
egységár: 1,54 Ft / g
Kosárba
EAN kód:8030467000284
Márka:Golden Dragon
Kiszerelés:1000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Golden Dragon "A" Minőségű Jázmin Rizs Részletes leírás

Bár hosszúszemű fajta, mégis különbözik a basmatitól, küllemre is: a szemek rövidebbek és vaskosabbak. Megfőzve nedves, puha állagú, enyhén édeskés ízzel. Szénhidráttartalma magas, fehérjetartalma alacsony. Tartalmaz B1 és B2 vitamint, niacint, ill. vasat, kalciumot és foszfort.

A thai konyha egyik leggyakrabban használt rizsfajtája. Kitűnő stir-fry-ok és thai stílusú curry-k mellé, levesekhez hozzáadva (pl. a reggeli Thai leves, a Kao Tom Goong vagy Kao Tom Pla), ilyenkor kevesebb vízzel főzik a rizst, hogy szárazabb maradjon. Thaiföldön egyfajta rizskását is készítenek belőle, állaga miatt megfelelő erre a célra.

Egzotikus, sokoldalú és alakítható, világszerte népszerű: kitűnő köret grillezett, sült és párolt ételekhez,
legyen az hús vagy zöldség.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.