Oriente paella rizs vákuumcsomagolt 1000 g

Oriente paella rizs vákuumcsomagolt 1000 g

Nincs raktáron

Elsősorban és leginkább paella készítéséhez ajánlott, de kiváló arroz al hornohoz (sütőben sült spanyol rizses étel) és arroz a bandához (halalaplében főtt rizses étel) is. Nagyon jó levesekhez, leveses-szaftos rizses ételekhez, krémes rizses fogásokhoz, krokettekhez, rizses desszertekhez.

Kosárba
EAN kód:5601228204017
Márka:Oriente
Kiszerelés:1000 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Oriente paella rizs vákuumcsomagolt 1000 g Részletes leírás

Jó a nedvszívó képessége, tömegéhez képest kétszeres folyadékmennyiséget képes magába szívni; könnyen
magába zárja az aromákat főzés során. Főzéskor relatív kemény marad a belseje, kívül viszont puhább, a
szemek nem tapadnak össze.

Elkészítés: Rizs – víz arány 1 : 2. Ha paellához vagy más spanyol rizses ételhez használjuk, ne mossuk meg, és ne áztassuk a rizst használat előtt, mert a külső keményítő réteget eltávolítanánk.
Egy kis felhevített olajon közepes hőfokon 2 percig kavargassuk a rizst. Adjuk hozzá a forró vizet/folyadékot, forraljuk fel, kavarjuk meg egyszer, majd újra közepes hőfokon főzzük kb. 13-18 percig, fedő nélkül. Vegyük le a tűzről, és hagyjuk állni 10 percig.

Tápértékadatok 100g termékben:
energia: 1474 kJ/ 347 kcal,
zsír: 1,1 g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g,
szénhidrát: 78g,
amelyből cukrok: 0,1g,
rost: 0,7g,
fehérje: 6g,
só: 0g.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.