Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula

Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula

Raktáron

A feketeköménymag csökkentheti a szénanátha, a pollen-, a por-, az állatszőr- és az ételallergia tüneteit is. .

3 807 Ft
egységár: 42,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883622476
Márka:Dr.Herz
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula Részletes leírás

A Feketekömény olaj magas növényi Omega-6 és Omega-9 zsírsavtartalma révén szerepet játszhat a védekezőrendszer kiegyensúlyozott működésében.

Az esszenciális telítetlen zsírsavakból szervezetünk prosztaglandint állít elő, mely nélkülözhetetlen immunrendszerünk megfelelő működéséhez.
Illóolaj komponenseinek köszönhetően alkalmazása különösen a virágporban gazdag (pollenallergén) és hideg levegőjű évszakokban ajánlott az arra érzékenyeknek.

A sokak életét megkeserítő pollen- és porallergia ellen ajánlott szerek már a kialakult tünetekre nyújtanak enyhülést. Egyszerűbb lenne, ha ki sem alakulnának ezek a kellemetlen tünetek. Ennek eléréséhez, már az allergiaszezon kezdete előtt el kell kezdenünk a megelőzést.


Javasolt fogyasztás: Napi 2×1 kapszulát főétkezések közben, rágás nélkül vízzel lenyelni.

Összetevők:
E-vitamin tartalmú Egyiptomi feketekömény magolaj (Nigella sativa), zselatin, nedvesítőszer (glicerin), víz, emulgeálószer (szójalecitin)


Hatóanyagok (2 kapszula):
Feketeköménymag olaj 1000mg **,
E-vitamin 10mg 83% RDA.

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.
Várandós és szoptató anyák, cukorbetegek számára nem javasolt! Vérképzőszervi betegségben szenvedők, valamint véralvadásgátló gyógyszert szedők csak orvosi kontroll mellett fogyaszthatják!

Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula Kulcsszó

dr herz,dr.herz,feketekömény,feketekömény olaj,allergia,allergia ellen,pollen

Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula Összetevők

Egyiptomi feketekömény olaj (Nigella sativa), kapszulahéj: zselatin, nedvesítőszer: glicerin, víz, emulgeálószer (szójalecitin).

Dr.Herz Feketekömény olaj 500 mg lágyzselatin kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

T. Pálné2023. 12. 01.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2019. 09. 17.

  Segít az allergiás tüneteim enyhítésében.

Szegedi István2019. 08. 01.

  1 éve szedem 4.2 lett a koleszterin szintem! A feketeköményröl a neten olvasható cikben azt olvastam hogy hogy a , reggeli emelkedett vércukorszintet csökkenheti erre még várok. Sztatint ne szedjenek nagyon káros!!!!:Tények tévhitek Szendi Gábor oldalán olvasható az elhalgatott klinikai kutatások eredményei!! A betürendben :koleszterin csökkentők cimszó alatt!!! Szemrebbenés nélkül kiírja az én orvosom is (atorvastatin) megy a kukába!!!!!!!!!!!!!

Erika2019. 05. 17.

  Kiváló termék!

Anonim Felhasználó2018. 11. 21.

  Nekem az izületeimre is hatott.

Anonim Felhasználó2017. 11. 14.

  Allergiás időszakban segített csökkenteni a tüneteket.

Anonim Felhasználó2015. 08. 11.

  Jó ár-érték arány