Biotech iso whey zero zacskós vaníliás lactose free 500 g

Biotech iso whey zero zacskós vaníliás lactose free 500 g

Nincs raktáron

Biotech Iso Whey Zero zacskós vaníliás 500 g A tónusos test és a szálkás, definiált izomzat helyes táplálkozással és rendszeres mozgással bárki számára elérhető. Nagyon fontos azonban, hogy izmaink rendszeresen megkapják a megfelelő tápanyagokat az egészséges fejlődéshez és a szinten tartáshoz! Az Iso Whey Zero egy rendkívül gyorsan és könnyen felszívódó, kiemelkedően magas tisztaságú tejsavófehérje-izolátum, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, hozzáadott transzzsír- és hozzáadott cukormentes.

Kosárba
EAN kód:5999076222384
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:500 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech iso whey zero zacskós vaníliás lactose free 500 g Részletes leírás

Biotech Iso Whey Zero zacskós vaníliás 500 g
A tónusos test és a szálkás, definiált izomzat helyes táplálkozással és rendszeres mozgással bárki számára elérhető. Nagyon fontos azonban, hogy izmaink rendszeresen megkapják a megfelelő tápanyagokat az egészséges fejlődéshez és a szinten tartáshoz!

Az Iso Whey Zero egy rendkívül gyorsan és könnyen felszívódó, kiemelkedően magas tisztaságú tejsavófehérje-izolátum, melyben az összes felesleges dolgot egyszerűen lenulláztuk: glutén-, laktóz-, hozzáadott transzzsír- és hozzáadott cukormentes. Megemelt, 88%-os százalékos fehérjetartalma és alacsony szénhidráttartalma miatt tökéletes választás az „ultraszálkás” izomgyarapodásra törekvő sportolók számára. A hozzáadott aminosavak elősegítik a gyorsabb regenerációt és csökkentik az izomlázat.

- Kiemelkedő fehérjetartalom: 88%
- Hozzáadott funkcionális aminosavakkal: L-arginin HCl, L-glutamin, BCAA
- Magas aminosav tartalom
- Gyors és könnyű felszívódás
- Alacsony zsír- és szénhidráttartalom
- Alacsony nátriumtartalom
- Hozzáadott cukor nélkül
- Sztíviával
- Gluténmentes
- Laktózmentes

Kiknek ajánljuk az Iso Whey Zero-t?

 - az Iso Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára, 88%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is

- azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségi fehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonban kerülniük kell a laktózt

- azoknak, akik edzés után gyorsan hasznosuló fehérjeport keresnek a regenerálódáshoz

- azoknak, akik a diéta időszaka alatt alacsony kalóriatartalmú édességre vágynak

- gluténérzékenyeknek

- a finom és változatos ízeket kedvelőknek

  1 Adagban (25 g):

 22 g fehérje

- ebből 4,9 g BCAA

- hozzáadott L-arginin aminosavakkal a nitrogén-monoxid produkció elősegítésére

*E951: Fenil-alanin forrást tartalmaz!

MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?

A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát, mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorban csecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorban már nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkor laktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-a laktóz érzékeny.

HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?

A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- és keresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egy kiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot (WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztított változata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely így még kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.

MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?

A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet által előállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napi szinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani az izomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb a fehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénk növelni, vagy ha idősödünk.

A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékony módja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi víz vagy tej kell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztással ellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állati vagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40 perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).

Az Iso Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.

Összetevők: Vanília ízű: 88% Iso Whey Zero Blend [keresztáramú mikro- és ultra-szűrt tejsavó fehérje izolátum, Amino Acid Complex (L-arginin-hidroklorid, L-glutamin, L-leucin, L-izoleucin, L-valin)], ízfokozó (glicin), sűrítőanyag (nátrium-karboximetil-cellulóz), pálmazsír, kókuszzsír, aroma, emulgeálószer (szójalecitin), vanillin, édesítőszerek (szukralóz, szteviol glikozidok), színezék (tartrazin)*.

Egyéb összetevők: Vanília: színezék (E100),Csokoládé: alacsony zsírtartalmú kakaópor, színezék (E160a) Eper: citromsav, színezék (E122, E110, E160a)

Aminosavak egy adagban (25 g):

Esszenciális aminosavak (Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin, Triptofán) 10,7 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin, Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin és Glutaminsav) 6,6 g; Nem esszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 4,7 g. Összes BCAA: 4,9 g.

Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1 adagoló kanál=2 púpozott evőkanál) 200 ml vízben és fogyaszd naponta két alkalommal.

Forgalmazó: BioTech USA Kft.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.