DBH Zöldkagyló Kapszula

DBH Zöldkagyló Kapszula

Raktáron

Összetevők: Minden egyes kapszula 500mg tarajos zöldkagyló kivonatot tartalmaz (5:1), és egyéb összetevőket, mely 2500mg friss tarajos zöldkagylónak felel meg. Kiemelkedően magas glükozaminoglikán (GAG) tartalom kapszulánként: 87, 5mg GAG/kapszula.

10 684 Ft
egységár: 106,84 Ft / db
Kosárba
EAN kód:9421026538680
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

DBH Zöldkagyló Kapszula Részletes leírás

Összetevők: Minden egyes kapszula 500mg tarajos zöldkagyló kivonatot tartalmaz (5:1), és egyéb összetevőket, mely 2500mg friss tarajos zöldkagylónak felel meg. Kiemelkedően magas glükozaminoglikán (GAG) tartalom kapszulánként: 87,5mg GAG/kapszula.

Leírás: A Deep Blue Health Zöldkagyló friss kagyló kivonat hagyományos tengeri eredetű táplálék, amely gazdag glükozaminokban, kondroitinben és tengeri eredetű fehérjékben, hogy elősegítsék az ízületek egészségét és mozgékonyságát. A Deep Blue Zöldkagyló kivonat az Új-Zéland Déli Sziget tiszta partmenti vizeiben tenyésztett kagylóból, mint értékes tápanyagforrásból származik.

A kagyló tenyésztése és feldolgozása szigorú állami előírások szerint folyik, ezáltal garantált a tisztaság és a hatóanyagok szintje. Laboratóriumunk, melyben a tarajos zöldkagyló porítása és kapszulákba töltése történik, az Új-Zélandi Egészségügyi Minisztérium és az Új-Zélandi Mező- és Erdőgazdasági Minisztérium engedélyével rendelkezik.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.