Ferulant kapszula férfiaknak

Raktáron

A kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény. .

8 308 Ft
egységár: 138,47 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997367701129
Márka:Pharmaforte
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Ferulant kapszula férfiaknak Részletes leírás

A férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési nehézségek esetén a spermiumok számának, biológiai aktivitásának, mozgékonyságának fokozásával nyújt segítséget a megtermékenyítéshez.

A FERULANT szedése javasolt minden babavállalásra készülő férfinak.

Legfontosabb összetevője a az angyalgyökér kivonata, a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott életenergiát és hormonrendszert harmonizáló növénye. Fő hatóanyaga a ferulasav. A FERULANT további komponensei az L-karnitin, az antioxidánsok, a vitaminok és a nyomelemek szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.

Mielőtt elkezdené a gyógyhatású készítményt alkalmazni, olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót. Az optimális hatás érdekében azonban, elengedhetetlen a készítmény körültekintő, előírásszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

Adagolás:
Naponta 3 x 1 kapszula 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

A kúra alatt javasolt a megfelelő életmód és táplálkozás betartása, mivel ez jelentős hatással van megtermékenyítő képességre (drog, alkohol mellőzése).
A készítmény Angelica sinensis (angyalgyökér) komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen a világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a hosszas tartózkodást napon és a szolárium használatát. A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni.

Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed! Ne szedje együtt clomifennel (pl. Clostylbegyt tablettával) és más hormon tartalmú készítménnyel!

Mikor ajánlott a kapszula alkalmazása?
- A kapszula a férfi megtermékenyítő képesség támogatására szolgáló készítmény.

Mikor nem használható a készítmény?
- A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni. Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed. Ne szedje együtt clomifennel (pl. Clostylbegyt tablettával), és más hormon tartalmú készítménnyel.

Mi a készítmény ajánlott adagolási módja és időtartama?
- Naponta 3 x 1 kapszula, 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Mire kell ügyelni a kapszula alkalmazásának megkezdése előtt, ill. alkalmazása alatt?
- Javasolt az életmód és táplálkozás megváltoztatása, amely jelentős befolyással bír a megtermékenyítő képességre (kávé, cigaretta, drogok, alkohol mellőzése)
- A készítmény Angelica sinensis komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a napon való - hosszú ideig - tartózkodást és a szolárium használatát.

Szedhetik-e / alkalmazhatják-e a készítményt gyerekek is?
- A készítmény férfiak számára ajánlott, 18 éven alul nem alkalmazható.

Mit kell megfontolni várandósság és szoptatás ideje alatt?
- A készítmény férfiak számára ajánlott. Ezen élethelyzetekben nem alkalmazható.

Alkalmazható a készítmény más készítményekkel együtt?
- Amennyiben Ön gyógyszeres kezelés alatt áll, tájékoztassa kezelőorvosát.

Befolyásolja a készítmény a gépjárművezetést, a gépkezelői tevékenységet?
- Az ajánlott adagolásban nem okoz problémát.

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?
- Viszketés, ritkán kiütés, fényérzékenység, esetleg gyomorbántalmak előfordulhatnak.
- Más, a zöld tea alkoholos kivonatát nagy dózisban (700-800 mg/nap) tartalmazó készítménnyel kapcsolatban májkárosító hatást jelentettek. E készítménnyel kapcsolatban ilyen hatást nem tapasztaltak 2000 óta történő alkalmazása során. Azonban, ha májkárosodásra utaló jelet tapasztalna (pl. sárgaság, sötét színű vizelet, fájdalmak a has felső részében, hányinger, étvágytalanság, fáradékonyság), hagyja abba a készítmény szedését és forduljon orvoshoz.

Mi a teendő, ha elfelejtette a készítményt bevenni, vagy túl nagy adagban fogyasztotta?
- Ha elfelejtette bevenni, pótolja a napi adagot.
- Ha túl nagy adagot fogyasztott, forduljon orvoshoz!

Hogyan kell tárolni a kapszulát?
- Legfeljebb 25 oC fokon, jól záró flakonban, gyerekek elől elzárva.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 03. 29.

  Iszonyú drága, de ahhoz képest sajnos még nem tapasztaltuk a pozitív hatását. Persze ettől még másnál lehet hatásos.