Kombuflavonoid spray

Kombuflavonoid spray

Raktáron

Kombucha koncentrátum 9 gyümölcslé sűrítmény flavonoid tartalmával. .

5 157 Ft
egységár: 51,57 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5998219302112
Márka:Kombuflavonoid
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Kombuflavonoid spray Részletes leírás

A kombucha alapja a teafőzet, amelyen érlelődik maga a gomba, így számos frissítő, immunrendszert erősítő komponenst tartalmaz.

A kombucha esszenciális és természetes úton előállított anyagokat tartalmazz a szintén fontos mikro- és makroelemek, valamint a vitaminok (elsősorban B-vitaminok) mellett. A szervezet számára káros, mérgező melléktermékeket nem tartalmaz, sőt összetétele az élő szervezetek számára megfelelő arányú. A termékben található gyümölcsök összetétele hasonló anyagokból épül fel, mint a kombucha, de természetesen arányaik mások.

A gyümölcsök gazdag bioanyag tartalma mellett a kombucha oxidációt, mikrobiológiai romlást gátló hatása miatt (magas ecet, tejsav koncentráció, alacsony pH érték) a flavonoidok stabilitása nő, a termék hosszabb ideig, hatóanyag csökkenés nélkül tárolható.

Felhasznált gyümölcs koncentrátumok: Fekete szeder, Kék áfonya, Meggy, Fekete ribizli, Kökény, Fanyarka, Bodza, Csipkebogyó, Szőlőhéj kivonat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.