Naturcomfort Magyar Családi kal-mag kapszula 60 db

Naturcomfort Magyar Családi kal-mag kapszula 60 db

Raktáron

Tudjuk, hogy nagyon sok vitaminos készítmény jelenik meg manapság a piacon. A NaturComfort mindig arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljuon, amelyek használatával enyhülnek a temréket használók fájdalmai, javulhat közérzetük és ezáltal az életminőségük.

3 375 Ft
egységár: 56,24 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887042072
Márka:Magyar Családi
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar Családi kal-mag kapszula 60 db Részletes leírás

Tudjuk, hogy nagyon sok vitaminos készítmény jelenik meg manapság a piacon. A NaturComfort mindig arra törekszik, hogy olyan termékeket kínáljuon, amelyek használatával enyhülnek a temréket használók fájdalmai, javulhat közérzetük és ezáltal az életminőségük. Egyedileg kifejlesztett termékben az a különleges, hogy a kalcium és a magnézium mellett a cink is segít erősíteni a szervezetet.

A kalcium és a magnézium szükséges a csontok és fogak normál szerkezetének fenntartásához, az idegrendszer optimális működéséhez.
A D-vitamin részt vesz a kalcium felszívódásában és hasznosulásában, valamint fontos szerepet játszik az egészséges csontozat, fogazat kialakításában és megőrzésében.
A cink védi az immunrendszert (megelőzhetők vele a megfázásos, influenzás megbetegedések).
Komplex vitaminkészítményünk széleskörű védelmet nyújthat a betegségek ellen és erősíti az immunrendszert. Folyamatos szedéssel erősíti a csontokat.
Vásárlók tapasztalatai alapján is elsősorban a következő problémákra ajánljuk:

­ A csontok erősítéséért a kalcium felelős
­ Immunrendszeredet is hatékonyan védi majd a megfázásos megbetegedések ellen
­ A megfelelő vércukorszint beállítása sokaknál létfontosságú kérdés. Ez a készítmény ebben is a segítségre lehet!
­ folyamatos szedés mellett azt lehet tapasztalni, hogy egyre nehezebben fárad el, új „energia feltöltést” kaphat

A minőségre garanciát vállal:
­ A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.