Walmark Walurinal Aranyvesszővel kapszula 60db

Walmark Walurinal Aranyvesszővel kapszula 60db

Raktáron

​A húgyutak egészségéért! Amerikai tőzegáfonya komplex aranyvesszővel és D-vitaminnal. Kétféle tőzegáfonya-kivonat kombinációja. A napi adag (3 kapszula) 57. 300 mg tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg.

5 987 Ft
egységár: 99,78 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8595165274349
Márka:Walmark
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Walmark Walurinal Aranyvesszővel kapszula 60db Részletes leírás

​A húgyutak egészségéért!

Amerikai tőzegáfonya komplex aranyvesszővel és D-vitaminnal.
Kétféle tőzegáfonya-kivonat kombinációja.
A napi adag (3 kapszula) 57.300 mg tőzegáfonya gyümölcsnek felel meg.
Tartósan is szedhető! Antibiotikummal együtt is alkalmazható!

Az új, továbbfejlesztett Walurinal® az amerikai tőzegáfonya mellett aranyvessző-kivonatot (Solidago virgaurea) és D-vitamint tartalmaz a húgyutak egészségéért, a szervezet védekezőképességéért. A magas tőzegáfonya tartalmat a NutriCran® és a CystiCran® tőzegáfonya-kivonatok kombinációjával érik el: 57 300 mg amerikai tőzegáfonyának felel meg 3 kapszula Walurinal. Az aranyvessző hozzájárul a húgyutak  egészségéhez, a D-vitamin a szervezet megfelelő védekezőképességéhez. 
A Walurinal® összetételét a P1100358 számú szabadalmi bejelentés védi. 

Adagolás: napi 1-3 kapszula.

Figyelmeztetés:
A termék nem ajánlott 3 évnél fiatalabb gyermeknek, vagy méhészeti termékekre allergiásoknak. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Száraz, sötét helyen, 25 ˚C-ig, gyermekek elől elzárva tartandó. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Benedek Ildikó2017. 02. 01.

  Reméljük jó, még próbáljuk..