Sun Moon fekete bodza gyümölcslét tartalmazó ampulla 10x10ml 100 ml

Raktáron

Fekete Bodza gyümölcslét tartalmazó ivóampulla Elsősorban a fizikai erőnlét javítására stresszes időszakban érdemes használni. Az ampullát a hasznos, pirosbogyós összetevői révén elsősorban téli megfázásos időszakban, betegségből felépülés -lábadozás idején, valamint tavaszi fáradság esetén érdemes alkalmazni.

1 893 Ft
egységár: 18,93 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:6928157008073
Márka:Sun Moon
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sun Moon fekete bodza gyümölcslét tartalmazó ampulla 10x10ml 100 ml Részletes leírás

Fekete Bodza gyümölcslét tartalmazó ivóampulla



Elsősorban a fizikai erőnlét javítására stresszes időszakban érdemes használni.



Az ampullát a hasznos, pirosbogyós összetevői révén elsősorban téli megfázásos időszakban, betegségből felépülés -lábadozás idején, valamint tavaszi fáradság esetén érdemes alkalmazni.



Bodzagyümölcsöt a népi gyógyászatban elsősorban megfázás meghűlés esetén, valamint immunerősítésre használták.

Goji gyümölcs Ázsiában honos piros bogyós gyümölcs, a szem, máj, vese, tüdő egészségéért, valamint, immunerősítésre alkalmazzák.



Shizandra gyümölcs ötízű életbogyó vagy kínai kúszómagnólia néven is ismert pirosbogyós gyümölcs, Kínában de Kanadában és Oroszország távolkeleti vidékein is terem.



Alkalmazási javaslat: naponta 1 ivóampulla.



Figyelmzetetés:

Nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot. Fogyasztása gyermekeknek, terhes és szoptatós anyáknak, valamint magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott. A termék gyermekektől elzárva tartandó.



Összetevők: Méz 1000 mg/10 ml, Fekete bodza gyümölcslé 500 mg/10 ml, Goji bogyó kivonat 400mg/10 ml, Shizandra gyümölcs kivonat 200mg/10 ml, C-Vitamin 10mg/10 ml, tisztított víz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.