Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula

Raktáron

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához. A túlsúly, a kor, az egyenlőtlen terhelés és a rossz étkezési szokások ízületi problémák kialakulásához vezethetnek.

5 963 Ft
egységár: 99,39 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8904053225170
Márka:Garuda
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula Részletes leírás

Gyógynövényeket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula, amely hozzájárulhat az ízületek egészséges működésének fenntartásához.

A túlsúly, a kor, az egyenlőtlen terhelés és a rossz étkezési szokások ízületi problémák kialakulásához vezethetnek. A szervezetbe került méreganyagok lerakódnak az ízületekben, ahol gyulladást, fájdalmat okozhatnak, és gátolhatják azok szabad mozgását.

Az Arthplus hatékony gyógynövény-kombináció, amely segíthet az ízületekben felhalmozódott méreganyagok eltávolításában, elősegítve ezáltal egészséges, könnyed mozgásukat.


Hatóanyagok 1 kapszula 2 kapszula (napi adag)
Commiphora mukul 300 mg 600 mg
Boswellia serrata 100 mg 200 mg
Trigonella foenum graeceum 50 mg 100 mg
Nictanthus arbortristis 25 mg 50 mg
Hibiscus abelmoschers 25 mg 50 mg


Adagolás: Naponta 2x1 kapszula étkezés után, vízzel bevenni.

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula Terméktulajdonságok

Csomagolási egység:48
Csomagolási mértékegység:darab/karton

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula Kulcsszó

goodcare,arthplus,ayurveda,ayurvedikus termékek,emésztés,immunrendszer

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula Összetevők

Commiphora mukul 300 mg,Boswellia serrata 100 mg, Trigonella foenum graceum 50 mg, Nicthantus arbortristis 25 mg, Hibiscus abelmoschers 25 mg

Garuda Ayurveda ArthPlus vegán kapszula Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2015. 09. 29.

  évek óta szedem, nagyon jó, azóta nem fáj a érdem olyan rettenetesen

Gizella Fenyi2015. 03. 14.

  Évek óta használom, nekem nagyon bevált, természetesen sokat tornézom, jógázom a kapszulák beszedése mellett. Térdeim vannak kikopva, már úgy nézett ki, hogy protézist kell beültetni, de eddig még elkerültem. Fajdalmaim csökkentek szinte megszüntek.én hiszek a kapszula gyógyító erejében. Természetesen nem egy vagy két hét uátn kell az eredményt várni.