Vitaking Hajra Bőrre és Körömre Komplex tabletta 30 db

Vitaking Hajra Bőrre és Körömre Komplex tabletta 30 db

Nincs raktáron

Vitaking haj, bőr, köröm szépségvitamin.

Kosárba
EAN kód:5999561251110
Márka:Vitaking
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Hajra Bőrre és Körömre Komplex tabletta 30 db Részletes leírás

Az MSM, mezei zsurló, L-cysteine, kolin, inositol és a PABA együttesen hozzájárulhat a haj, bőr és köröm szépségének fenntartásához, a bőr állapotának és rugalmasságának, a haj minőségének és a körmök szilárdságának javításához.

Mezei zsurló
A benne lévő magas szilíciumtartalmú kovasav segít megállítani a hajhullást, látványosan megerősíti a hajszálakat és a repedező, málló, törékeny körmöket. Megfázás esetén is hasznos lehet, mert csillapítja a köhögést, főzete leviszi a torok gyulladásait, egyben hozzájárul az immunrendszer megerősödéséhez, a vírusokkal, fertőzésekkel szembeni védekezéshez.

Vitaking haj, bőr, köröm szépségvitamin hatóanyagai 1 tablettában:
MSM – 700mg
Mezei zsurló – 250mg
L-cysteine – 100mg
Kolin – 50mg
Inositol – 25mg
PABA – 25mg


Napi ajánlott mennyiség: 1 tabletta

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 03. 07.

  még csak most kezdtem el használni,remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket :-)

Melinda2017. 03. 01.

  Bár még csak három hete szedem, de Hajmosáskor láthatóan több hajszál van a szűrőben.A körmeim állapotán sem vettem észre pozitív változást.