Netamin Aloe Vera Lágyzselatin Kapszula 5000 mg

Netamin Aloe Vera Lágyzselatin Kapszula 5000 mg

Nincs raktáron

Gyulladáscsökkentő, fertőtlenítő, fertőzésgátló, baktérium-, vírus- és gombaölő. .

Kosárba
EAN kód:5999887317040
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin Aloe Vera Lágyzselatin Kapszula 5000 mg Részletes leírás

természetes védelem a mikroorganizmusokkal szemben
jótékony hatású fáradtság esetén
segít az anyagcsere stimulálásában
segít növelni az ellenálló képességet pszichés terhelés esetén
antioxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok természetes forrása
200:1 arányú kivonat, 5000 mg aloe vera gélnek felel meg

Az aloe vera az utóbbi néhány év egyik sztárnövénye, pedig története jóval régebbre nyúlik vissza: az ókori Egyiptomban is használták már. Külsőleg égési sebekre, különböző bőrproblémákra közismerten jó hatással van. Jó ideje egyre több kutatás bizonyítja, hogy belsőleg alkalmazva is sokoldalúan támogatja a szervezetet.

Minek köszönheti az aloe vera fantasztikus erejét?
A növény húsos leveleit kettévágva csordul ki az értékes aloe vera gél, ami 75 potenciálisan aktív összetevőt tartalmaz, úgy, mint:
- vitaminok: A-, C-, E-vitamin, B12-vitamin, folsav, kolin
- ásványi anyagok: kalcium, króm, réz, szelén, mangán, magnézium, cink
- aminosavak: a 8 esszenciális (élethez elengedhetetlenül szükséges) aminosavból 7-et tartalmaz
Mindezek mellett pedig értékes enzimeket, zsírsavakat, aminosavakat, antiszeptikus (fertőzés, kórokozók elleni) szaponinokat is tartalmaz nagy mennyiségben.1

Milyen esetekben használható belsőleg az aloe vera?

Védelem a fertőzések ellen:
Az aloe vera hozzájárul a mikroorganizmusokkal szembeni természetes védelemhez, támogatja az immunrendszer normál fenntartását is. Polifenol és egyéb összetevőinek együttes erejével képes megfékezni bizonyos baktériumok növekedését, amelyek betegségekhez vezethetnek.2
Ha rendszeresen döntenek le a lábadról különböző megbetegedések, könnyen kapsz el bármilyen fertőzést, akkor az aloe vera számodra különösen nagy segítség lehet!

Segítség fáradtság, stressz esetén:
Az aloe vera rendkívül magas antioxidáns tartalommal rendelkezik. Ezen keresztül erősíti a szervezet védelmét a stressz okozta káros hatásokkal (szabad-gyökök) szemben.
Az aloe verának emellett jótékony hatásai vannak fáradtság esetén is, segíti növelni az ellenálló képességet pszichés terhelés esetén.
Mindezek miatt kiemelten ajánlott mindazoknak, akik túlterheltek a munkában, vagy gyakran érzik magukat feszültnek, kimerültnek.

Anyagcsere beindítása:
Az aloe vera megfelelő mennyiségben rendkívül jó hatással van az anyagcserére, képes ideális mértékben fokozni működését. A lelassult anyagcsere egyik tipikus tünete, ha valaki keveset eszik, mégis hízik, vagy ha pl. egyre több bőr-és hajproblémája van (pl. narancsbőr, hajhullás). Az aloe vera segít beindítani az anyagcserét, így sokkal energikusabbnak érezhetjük magunkat és akár a várva várt fogyás is megindulhat.
 
Cukorbetegség és magas koleszterin-szint:
Az aloe verát az Arab-félszigeten tradicionálisan használják a cukorbetegség esetén. Kutatások alapján elmondható, hogy az aloe vera gél segít a normál vércukorszint fenntartásában és hozzájárul az inzulin-szintézishez.3 Különösen ajánlott akkor, ha valakit fenyeget a 2-es típusú cukorbetegség veszélye (prediabétesz), mert nagy szerepe lehet abban, hogy megakadályozza a folyamat romlását. 2-es típusú cukorbetegeknek is ajánlott kezelésük természetes kiegészítéseként.

Miben kiemelkedő a Netamin Aloe Vera 5000 mg kapszula?
A Netamin Aloe vera kapszula kivonatot tartalmaz 200:1 arányban. Mit jelent ez? Hogy 1 kapszula tartalma 5000 mg aloe vera gélnek felel meg! A kivonatok koncentrált formában tartalmazzák a legértékesebb hatóanyagokat. Így kis mennyiségben is olyanok, mintha egy jókora adagot juttatnánk szervezetünkbe.
Az értékes aloe vera gélt ráadásul fagyasztva szárított formában tartalmazza: ez egy kíméletes eljárás, hogy minél inkább megőrizhessük a friss növény eredeti tulajdonságait.
Az aloe vera a benne található aloin miatt akár hashajtó hatású is lehet, ám a Netamin Aloe Vera kapszula a megengedett, biztonságos mennyiségben tartalmazza ezt az anyagot.

BIZTONSÁG – MAGAS HATÓANYAG-TARTALOM – SZAKÉRTELEM:
ezek miatt érdemes a Netamin Aloe Vera 5000 mg kapszulát választanod!
Hatóanyag:
Minden egyes Netamin Alove vera lágyzselatin kapszula 200:1 arányban tartalmaz aloe vera kivonatot, ez 5000mg aloe vera gélnek felel meg.

Aloin tartalma kevesebb, mint 0,1 mg/kg.

Összetevők: emulgeálószer (szójababolaj, lecitin), bevonó (zselatin), nedvesítőszer (glicerin, tisztított víz), aloe vera gél (fagyasztva szárított porként), fényezőanyag (méhviasz).
Adagolás:
Felnőtteknek napi 1-2 lágyzselatin kapszula, lehetőleg étkezés előtt, bő folyadékkal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Suzy2019. 11. 16.

  Létfontosságú vitaminok vannak benne, immunrendszer javító, legnagyobb antioxidáns, fáradság űző,fertőzés gátló, gyulladás csökkentő. Rendszeres fogyasztása segít az egészség megőrzésében!

Anonim Felhasználó2018. 10. 26.

  Azt adja amit ígértek!!!!

Badai István2018. 06. 21.

  Étrend kiegészítőként használom mivel 2 típusú diabéteszem van

Venus2018. 02. 08.

  Jo immun erosito

Anonim Felhasználó2017. 12. 07.

  Sok előnye van

Suzy2017. 12. 07.

  Fitten tart, vitamin és ásványi anyag forrás. C vitamin tartalma miatt megvéd a náthás időszakban.Jó hatással van a bőr feszességére.

timcsi78102017. 11. 23.

  immunrendszer erősítő hatása van.

Bankuti Katalin2017. 11. 15.

  Nem vagyok olyan faradekony

Még több mutatása