Herbária Homoktövis kapszula Immunerősítő

Herbária Homoktövis kapszula Immunerősítő

Nincs raktáron

A homoktövis (Hippophae rhamnoides) termését a tibeti gyógyítók már régóta alkalmazzák, hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekezéséhez, támogatják az immunrendszer működését. A kasvirág (Echinacea purpurea) magas polifenol tartalommal rendelkező gyógynövény, segíti a szervezet ellenállóképességének megerősödését.

Kosárba
EAN kód:5997005332197
Márka:Herbária
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbária Homoktövis kapszula Immunerősítő Részletes leírás

A homoktövis (Hippophae rhamnoides) termését a tibeti gyógyítók már régóta alkalmazzák, hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekezéséhez, támogatják az immunrendszer működését.

A kasvirág (Echinacea purpurea) magas polifenol tartalommal rendelkező gyógynövény, segíti a szervezet ellenállóképességének megerősödését.
A C-vitamin segíti az immunrendszer normális működését, valamint közreműködik a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezésében, elősegíti az idegrendszer normális működését.

Herbária Homoktövis kapszula Immunerősítő Terméktulajdonságok

OÉTI:10219/2012

Herbária Homoktövis kapszula Immunerősítő Figyelmeztetés

Az étrendkiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) é

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2020. 02. 05.

  hasznos

Anonim Felhasználó2015. 12. 01.

  Jó immunerősítő.

Anonim Felhasználó2015. 09. 19.

  Évek óta szedem, még 86 éves édesanyám is, aki 4 éve nem volt beteg.

Anonim Felhasználó2015. 05. 08.

  Most kezdtem el használni mások ajánlására.

Anonim Felhasználó2015. 01. 20.

  Kiváló immunerősítő.

Anonim Felhasználó2015. 01. 19.

  Megbízható márka.

Anonim Felhasználó2014. 12. 12.

  Immunerősítő, étvágynövelő, természetes anyag