Sovita tömjén tabletta 120 db

Sovita tömjén tabletta 120 db

Raktáron

A tömjént a tömjénfa kérgéből kivont gyantát eddig az emberiség az aromás illata miatt ismerte. A távol keleten azonban már ősidők óta használják gyógyító szerként is, külsőleg és belsőleg is. Használják gyulladások, fekélyek és sebek kezelésére.

12 347 Ft
egységár: 102,9 Ft / db
Kosárba
EAN kód:42242611
Márka:Sovita
Kiszerelés:120 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Sovita tömjén tabletta 120 db Részletes leírás

A tömjént a tömjénfa kérgéből kivont gyantát eddig az emberiség az aromás illata miatt ismerte. A távol keleten azonban már ősidők óta használják gyógyító szerként is,külsőleg és belsőleg is. Használják gyulladások,fekélyek és sebek kezelésére. Jól működő bevált hatóanyag ízületi gyulladások,reuma köszvény és bélgyulladások esetében is.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.