Mama Drog kökényvirág 50 g

Mama Drog kökényvirág 50 g

Nincs raktáron

A kökény virágából főzött tea étvágycsökkentő hatással bír. A szárított virágokból készített forrázata vízhajtó, enyhe hashajtó, húgyúti betegségek ellen használják. .

Kosárba
EAN kód:5998534501252
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog kökényvirág 50 g Részletes leírás

A virágok forrázata hasznos székrekedés esetén. Használják emésztési nehézségekre és a szervezet roborálására. A népgyógyászatban vérnyomáscsökkentőként is alkalmazza.


Kiváló vizelethajtó. Hashajtó és veseteák alkotórésze. Gyomorgörcsnél is kitűnően használható. Nyugtató, vérnyomáscsökkentő hatású. Gyümölcseinek fogyasztása étvágygerjesztő.

Felhasználás belsőleg:
Forraljon fel 250 ml vizet, tegyen bele egy kávéskanálnyi kökényvirágot, majd hagyja állni negyedóráig. Ezt követően szűrje le a teát, majd ízlés szerint édesítse. Naponta maximum 3 csésze fogyasztása ajánlott. Ha a teát kiegészíti orbáncfűvel, aranyvesszővel és cickafarkfűvel, akkor kiváló vesebántalom elleni főzetet kaphat.

Hashajtó kökényvirág tea készítése
Főzzön kb. 1 percig egy csésze vízben 5 gramm kökényvirágot. Szűrje le, és langyosan fogyassza. Gyermekek szorulásánál kifejezetten jól használható!

Gargalizáló készítése kökénylevélből:
500 ml vízben forraljon fel 3-4 levelet. Szűrje le a kész keveréket, majd várja meg, amíg kihűl. Napi háromszori használat javasolt.

Felhasználás külsőleg:
A kökénybogyók főzetének leve hatásos vérzés elállítására. Használható ínygyulladás és torokgyulladás esetén. Elmaradt havi vérzésnél ülőfürdőket készítenek virágából. 

 


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.