Mama Drog szagosmüge 50 g

Mama Drog szagosmüge 50 g

Raktáron

A szagosmügéből készített tea serkenti a máj, az epe és a vese működését. Ezáltal hatékonyabbá teszi a méregtelenítést.  Csökkenti a gyulladásokat. Kiválóan használható idegesség esetén. Kezeli az álmatlanságot.

712 Ft
egységár: 14,25 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5998534500859
Márka:Mama Drog
Kiszerelés:50 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mama Drog szagosmüge 50 g Részletes leírás

Szagosmüge főzete epe- és májtámogató, keringésjavító, enyhe görcsoldó, vízhajtó, gyulladáscsökkentő, nyugtató hatású. Kivonatát a vénás megbetegedések kezelésére alkalmazzák.

Idegi eredetű nyugtalanság és álmatlanság esetén is enyhülést hozhat. Ha nehezen tud csak elaludni, akkor készítsen ebből a gyógynövényből teát. Egy csészébe tegyen egy teáskanálnyi szárított gyógynövényt, majd öntse le két deciliternyi forró vízzel. Hagyja állni 5 percig, majd szűrje le. Fogyaszthatja mézzel, de önmagában is. Sokat ne igyon belőle, mert könnyen fejfájást okozhat.

A szagos mügét külsőleg is lehet alkalmazni fekélyek és furunkulusok kezelésére és sebgyógyításra.

Kivonatát külsőleg is lehet alkalmazni a vénás megbetegedések kezelésére,  fekélyek és furunkulusok kezelésére és sebgyógyításra.

Elkészítése: 10 dl forrásban lévő vízhez adj 10 gramm szárított föld feletti részt. Hagyd ázni 10 percig, majd szűrd le. Naponta maximum 3 csészével ajánlott a fogyasztása. Álmatlanság esetén fél órával lefekvés előtt 1 csésze bevitele javasolt.

Kúraszerűen használható! Terhesség és szoptatás alatt nem javasolt a fogyasztása, illetve azok a személyek is tartózkodjanak ettől a gyógynövénytől, akik valamilyen keringésre ható készítményt, gyógyszert szednek. Használata nem ajánlott keringési zavarok és véralvadásgátló gyógyszerek mellett sem.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.