Almawin Regeneráló só mosogatógéphez

Almawin Regeneráló só mosogatógéphez

Raktáron

AlmaWin Regeneráló só mosogatógéphez A mosáshoz használt víz ioncseréjét biztosító regeneráló só adalék. Természetes, tiszta főzősó. Színező és egyéb szintetikus adalékanyagot nem tartalmaz. Vízkeménységet okozó ionok cseréjének segítség...

1 648 Ft
egységár: 0,82 Ft / g
Kosárba
EAN kód:4019555130052
Márka:Almawin
Kiszerelés:2000 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Almawin Regeneráló só mosogatógéphez Részletes leírás

AlmaWin Regeneráló só mosogatógéphez
A mosáshoz használt víz ioncseréjét biztosító regeneráló só adalék. Természetes, tiszta főzősó. Színező és egyéb szintetikus adalékanyagot nem tartalmaz. Vízkeménységet okozó ionok cseréjének segítségével megakadályozza a vízkőszemcsék lerakódását az edények felületére, lágyítja a vizet. Használata: töltse a regeneráló sót a mosogatógép sóadagoló rekeszébe a gép használati utasításának megfelelően. Ha a sóhiány-jelző lámpa világít, utántöltés szükséges.

Almawin Regeneráló só mosogatógéphez Terméktulajdonságok

Összetevők:Kősó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2016. 10. 01.

  Jó ár - érték!

Anonim Felhasználó2016. 03. 07.

  Ár-érték alapján nagyon jó választás !

Vallerné Horváth Andrea2015. 06. 04.

  Először tapasztaltam, hogy minden pohár cseppmentesen szárad.

Anonim Felhasználó2014. 12. 25.

  Értékelni nem tudom, most van kipróbálás alatt.