Gareden - Alma-Körte 5000 ml

Nincs raktáron

GAREDEN - alma-körte 5000 mlUgye tudja, hogy az emberi szervezettel törődni kell? Higyje el, a szervezetének ez létfontosságú, így ajánljuk, hogy figyeljen az egészséges ételek és italok bevitelére, próbálja ki az új alma és körte ízekkel kényeztető 100 % - os gyümölcslénket.

Kosárba
EAN kód:5999882397061
Márka:Garden
Kiszerelés:5000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gareden - Alma-Körte 5000 ml Részletes leírás

GAREDEN - alma-körte 5000 ml

Ugye tudja, hogy az emberi szervezettel törődni kell? Higyje el, a szervezetének ez létfontosságú, így ajánljuk, hogy figyeljen az egészséges ételek és italok bevitelére, próbálja ki az új alma és körte ízekkel kényeztető 100 % - os gyümölcslénket.

A Garden alma és körte gyümölcsökből készült nedűjét az Alföld nap által érlelt gyümölcseinek a legjava alkotja, amiket préselés útján, sűrítés nélkül készítettünk el Önnek, gondosan válogatott gyümölcsökből. A gyümölcsökben lévő minden hasznos tápanyag így bekerül a dobozba, be tudjuk vinni a gyümölcslével a szervezetünkbe.

Az almának számtalan pozitívnak mondható hatása közé tartozik például a belek és a máj működésének stabillá tétele, a méregtelenítés, a tisztító hatás, de  vesekő ellen is kiválóan alkalmas. Fogyást tervez? Ajánljuk figyelmébe az almát, valamint az almának a levét, hiszen ez a gyümölcs nem csak súlytalanít, de kipucolja a méreganyagokat a szervezetünkből is.

A körte a rák elleni küzdelemben nagy segítséget nyújthat, illetve megelőzhető vele többek közt ez a betegség is. A szívet ér az érrendszert óvja, de például a vércukorszintre is jótékony hatással van. A csontritkulás ellen, illetve a szem védelme érdekében ajánljuk, hogy fogyasszon körtét.

Válassza a Garden alma és körte préselt gyümölcsléjét, ha:

Egy igazán egészséges, mesterséges adalékoktól mentes gyümölcslét fogyasztana.

Nagyobb kiszerelésű gyümölcslére lenne szüksége.

Átlagos tápérték 100 g termékbenEnergia197 kJ / 46 kcalZsír< 0,05 g- amelyből telített zsírsavak< 0,05 gSzénhidrát11,1 g- amelyből cukor11,1 gFehérje0,2 gSó< 0,01 g

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.