BioTech USA 100% Pure Whey - Sós Karamell (2270g)

BioTech USA 100% Pure Whey - Sós Karamell (2270g)

Nincs raktáron

Tejsavófehérje-komplex bromelain enzimmel, aminosavakkal, hozzáadott cukor nélkül, pálmaolaj-mentesen, édesítőszerrel.

Kosárba
EAN kód:5999076238118
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

BioTech USA 100% Pure Whey - Sós Karamell (2270g) Részletes leírás

BioTech USA 100% Pure Whey - Sós Karamell (2270g)

Hozzáadott BCAA-val, glutaminnal és argininnel
Több mint 4,3 g BCAA-tartalom adagonként
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz**
Gluténmentes***
Pálmaolaj-mentes
Tartósítószer-mentes
Széles ízválaszték
**Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. Az állítás a black biscuit ízre nem vonatkozik.
***Gluténmentes az Európai Unió szabályozásának megfelelően. 

A termék megújult formulával, immár hozzáadott cukor nélkül kapható (kivéve black biscuit íz), továbbá bromelain enzimet is adtunk hozzá. A bromelain hozzájárul a fehérjék hatékonyabb lebontásához. Az új jellemzők mellett a termék továbbra is glutén- és pálmaolajmentes. 
Az ízesítetlen verzió, a 100% Pure Whey Natural pedig kizárólag tejsavófehérje-koncentrátumot tartalmaz, hozzáadott édesítőszerek, színezőanyagok és aroma nélkül. 

Izomzatunk minőségi tápanyagokkal történő ellátása rendkívül fontos a megfelelő izomműködés, az izomnövekedés, az izommegtartás szempontjából. Hozzánk hasonlóan izmaink is szeretnek „finomakat enni”. Kényeztesd őket és magadat az ínycsiklandóan krémes 100 % Pure Whey fehérjeporral! 
A 100% Pure Whey egy kiváló minőségű, magas biológiai értékkel rendelkező fehérjepor, amelynek fehérjetartalma 100%-ban tejsavófehérje. A széles ízválasztékkal rendelkező 100% Pure Whey tejsavófehérje-koncentrátum és tejsavófehérje-izolátum, illetve hozzáadott aminosavak (L-glutamin, L-arginin és BCAA-k) kombinációja. 

Válaszd a 100 % Pure Whey-t és tankold fel izmaidat! 

A BioTechUSA 100 % Pure Whey az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz. 
kiváló fehérjeforrás mindenki számára, hiszen a termékben megtalálható fehérje segít megőrizni az izomtömeget, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik edzés utánra keresnek gyors megoldást regenerálódásukhoz
a finom, krémes és változatos ízeket kedvelőknek
gluténérzékenyeknek 
A 100% Pure Whey Natural-t pedig a reformkonyha szerelmeseinek, hiszen az értékes fehérjetartalom és a semleges íz miatt – egészséges, hasznos kalóriában gazdag – ételek, sütemények elkészítéséhez egyaránt használhatjuk
adalékanyagokra érzékenyeknek 

Felhasználási javaslat:
Keverjen el keverőpalackban 1 adag (28 g = 2 púpozott evőkanál) port 250 ml vízzel. Edzésnapokon fogyasszon 1 adagot edzést követően 45 percen belül és 1 adagot étkezések között. Pihenőnapokon fogyasszon 1 adagot reggel és 1 adagot este.
Íz: csokoládé, bourbon-vanília, karamell-cappuccino, eper, banán, csokoládé-kókusz, meggy-joghurt, fahéjas tekercs, cookies&cream, mogyoró, csokoládés mogyoróvaj, keksz, málnás sajttorta, sós karamell, tejberizs

Kiszerelés:
2270 g (81 adag)

Összetevők:
Instant tejsavófehérjék 86% {tejsavófehérje koncentrátum [emulgeálószer: lecitinek], tejsavófehérje izolátum [emulgeálószer: lecitinek (szója)]}, zsírszegény kakaópor, L-glutamin 4,7%, L-arginin, aromák, sűrítőanyag (cellulózgumi), étkezési só, L-leucin 0,2%, édesítőszer (szukralóz), L-izoleucin 0,1%, L-valin 0,1%, bromelain por 0,04%.
Átlagos aminosav tartalom 1 adagban (28 g): esszenciális aminosavak 9095 mg, feltételesen esszenciális aminosavak 7666 mg, nem esszenciális aminosavak 4238 mg. Összes BCAA 4328 mg.

¹Tartrazin, Alluravörös AC: a gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.

Tejet, tojást, glutént, szóját, rákféléket, kén-dioxidot és dióféléket tartalmazó élelmiszereket gyártó üzemben készült. 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.