Living Foods bio aktív rizs diéta shake vaníliás 600 g

Living Foods bio aktív rizs diéta shake vaníliás 600 g

Nincs raktáron

Az Aktív Rizs Diéta Shake egy teljes értékű komplex – SUPERFOOD – táplálék, amely alkalmas napi egy vagy két étkezés kiváltására úgy, hogy nem alakul ki éhségérzet, mert a minimális energiabevitel mellett folyamatosan megmarad a jó közérzet.

Kosárba
EAN kód:5999114500009
Márka:Living Foods
Kiszerelés:600 g
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Living Foods bio aktív rizs diéta shake vaníliás 600 g Részletes leírás

Az Aktív Rizs Diéta Shake egy teljes értékű komplex – SUPERFOOD – táplálék, amely alkalmas napi egy vagy két étkezés kiváltására úgy, hogy nem alakul ki éhségérzet, mert a minimális energiabevitel mellett folyamatosan megmarad a jó közérzet.
A különleges összetételnek köszönhetően kiegyensúlyozott arányban tartalmazza a szükséges tápanyagokat, fehérjéket, vitaminokat és nyomelemeket, továbbá nagy mennyiségű, aktív, emésztést segítő baktériumtörzseket (min. 1x109 CFU/adag Bifidobacterium és Lactobacillus).

Összetétel:
csíráztatott barnarizs liszt*, fermentált-stabilizált rizskorpa*, rizsprotein*; vanília kivonat*, természetes aromák, stevia, inaktív dúsított élesztő, Bifidobaktérium- és Lactobacillus kultúrák
*ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból

Az egyedi eljárás során (csíráztatás és fermentálás) a rizs tápértéke növekszik azáltal, hogy egyes emésztést gátló anyagok (pl. fitinsav) lebomlanak, a nagy makromolekulák kisebb részekre bomlanak, így a tápanyagok egy része a szervezet számára könnyebben felvehető formába alakul át, ezért azok jobban hasznosulnak, és kevesebb energiát igényel a felhasználásuk. Emellett hasznos anyagok szintetizálódnak, mint például enzimek, vitaminok, fehérjék (GABA – gamma-amino-vajsav).

Természetes, aktív hatóanyagainak köszönhetően hozzájárul a szervezet normál, kiegyensúlyozott működéséhez az alábbiak szerint:
• Részt vesz a makrotápanyagok - zsírok, szénhidrátok, fehérjék - normál anyagcseréjében (Zn; B7)
• Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban (P, Ca, Mg, Mn, Fe, Cu; C, B1, B2, B3, B5, B6, B7, B12)
• Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez (Fe, Mg; C, B2, B3, B5, B6, B9,B12)
• Hozzájárul a kötőszövetek normál állapotának fenntartásához (CU) és képződéséhez (Mn)
• Hozzájárul a haj, köröm és a bőr normális állapotának fenntartásához (Zn, Se, Cu; B2, B3)
• Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez (Fe, Zn, Se, Cu; B6, B9, B12; D)
• Hozzájárul a pajzsmirigy normál működéshez (I, Se )

Gazdag fehérjében, élelmi rostban (makroelemek), továbbá kalciumban (Ca), foszforban (P), magnéziumban (Mg), vasban (Fe), cinkben (Zn), rézben (Cu), mangánban (Mn), szelénben (Se), jódban (I) (mikroelemek). Természetes B-vitaminokban gazdag (B1, B3, B5, B6, és B12), kiváló szerves kálium (K), valamint B2-, B7-, B9-, C-, D-, E-vitamin forrás.

Elkészítési javaslat:
Tegyen 3 csapott mérőkanálnyi (3 x 17 g, mérőkanál a dobozban) diétás italport 2,5 - 3,0 dl folyadékba, majd az egyenletes, kellemes állag eléréséhez keverje 10-15 másodpercig kézi shakerben vagy turmixgépben. Elsősorban növényi italokkal ajánljuk (pl. rizs és mandulaital), de fogyasztható bármilyen más folyadékkal és állati eredetű tejtermékekkel is. A termék könnyen elegyedik és azonnal fogyasztható. Egy adag összetételét úgy állítottuk be, hogy vízen kívül ne kelljen hozzá más tápanyagokat tartalmazó folyadék. Egy doboz 12 adagot tartalmaz. A termék könnyen elegyedik és azonnal fogyasztható. Egy adag elfogyasztása után, egy órán belül tanácsos további folyadék bevitele. Két teljes adag elfogyasztásánál több nem ajánlott egy napon belül!
A fogyókúrában három hét után egy hét szünet beiktatása javasolt.
A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges, aktív életmódot!
Ellenőrizte: Biokontroll Hungaria Nonprofit Kft. HU-ÖKO-01
Nettó súly: 600 g (12 adag; 50 g/adag)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.