Waterdrop microdrink sky ananászeper, maracuja, fügekaktusz ízesítéssel 12 db

Nincs raktáron

Nézz az ég felé! Szállj fel a fellegekbe az ananászeper, a maracuja és a fügekaktusz ízletes keverékével. Hagyd el a gravitációt és szárnyalj a szabadság felé! KISZERELÉS: Egy csomagban 12 db SKY kapszula van TULAJDONSÁGOK: Mangó - Kaktuszgyümölcs - Sárgabarack 12 db Waterdrop® SKY Microdrink kapszula Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal Értékes vitaminok: E/C/B1 Tartósítószert nem tartalmaz Cukormentes Egy Waterdrop® csak 5 kalória! 98%-kal kevesebb CO2 és műanyag felhasználással készül az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest! Fehér eper és maracuja ízesítéssel, valamint kaktuszgyümölcs kivonattal, édesítőszerrel és vitaminokkal készült.

Kosárba
EAN kód:9120117508655
Márka:Waterdrop
Kiszerelés:12 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Waterdrop microdrink sky ananászeper, maracuja, fügekaktusz ízesítéssel 12 db Részletes leírás

Nézz az ég felé! Szállj fel a fellegekbe az ananászeper, a maracuja és a fügekaktusz ízletes keverékével. Hagyd el a gravitációt és szárnyalj a szabadság felé!



 



KISZERELÉS: 



Egy csomagban 12 db SKY kapszula van 



TULAJDONSÁGOK: 




Mangó - Kaktuszgyümölcs - Sárgabarack
12 db Waterdrop® SKY Microdrink kapszula
Egy kapszulából 400 - 600 ml frissítő ital készíthető
Természetes gyümölcs- és növényi kivonatokkal
Értékes vitaminok: E/C/B1
Tartósítószert nem tartalmaz
Cukormentes


Egy Waterdrop® csak 5 kalória!



98%-kal kevesebb CO2 és műanyag felhasználással készül az előre gyártott 500 ml-es műanyag palackokba töltött italokhoz képest!



 



Fehér eper és maracuja ízesítéssel, valamint kaktuszgyümölcs kivonattal, édesítőszerrel és vitaminokkal készült. 



ÖSSZETEVŐK:



étkezési sav - citromsav, természetes aromaanyag, savanyúságot szabályozó anyag: nátrium-karbonátok, kálium-karbonátok; acerola por, kaktuszgyümölcs-kivonat, savanyúságot szabályozó anyag - magnézium-karbonátok, édesítőszer - szteviából származó szteviol-glikozidok, savanyúságot szabályozó anyag - kalcium-karbonát, niacin, tiamin


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.