Alpro bio kókuszital cukormentes 1000 ml

Alpro bio kókuszital cukormentes 1000 ml

Nincs raktáron

Bárhogyan fogyasztva is finom. Bio növényi alapú Kókuszital, alacsony kalóriatartalmú és vibrálóan kókusz ízű.  .

Kosárba
EAN kód:5411188126935
Márka:Alpro
Kiszerelés:1000 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Alpro bio kókuszital cukormentes 1000 ml Részletes leírás

Számtalan dolog miatt szeretheted az Alpro Bio Kókuszitalt. Például azért is, mert csak biogazdálkodásból származó kókuszdióból készül, ami kedvező a Földünknek.

Ráadásul nem tartalmaz hozzáadott cukrot, csak annyit, amennyi természetes módon megtalálható benne. De ami a legjobb, egyszerűen csodás az íze

Összetétel: ivóvíz, kókusztej* (5,3%) (kókusz krém*, víz), rizs* (3,2%), természetes aromák, tengeri só, stabilizátorok (guargumi*, gellángumi, xantángumi)

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.